![]() |
Trybulski - Oszust! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Trybulski - Oszust! (/Temat-Trybulski-Oszust-137916) |
RE: Trybulski - Oszust! - mikuss - 10-09-2016 08:45 (10-09-2016 08:20)trybulski napisał(a): 3) pieniądze po odczytaniu ostatniej wypowiedzi przesłałem poprzez pocztę, z tego co widzę, to nie dotarły więc będę na poczcie składać reklamacje, a użytkownikowi wyślę kasę raz jeszcze, żeby nie był stratny, bo ja pieniądze otrzymam z reklamacji od poczty Do 3 dni roboczych pieniądze powinny być na koncie odbiorcy. Zdjęcie dowodu kopi wpłaty by ci ułatwiło trochę "życie" skoro wpłacałeś przelewem pocztowym @[Majka] RE: Trybulski - Oszust! - lanyo - 10-09-2016 10:41 (10-09-2016 08:20)trybulski napisał(a): 1) "Pisałem na fb do niego" Przestań kręcić... Tak napisałem z konta Kasia Pawlak, ponieważ byłem pewny, że z mojego konta wiadomość zostanie zignorowana... Co do przelewu dokładnie Tobie pisałem "Czekam na zwrot pieniędzy, przez bluecash proszę o przelew ![]() RE: Trybulski - Oszust! - mikuss - 10-09-2016 10:48 (10-09-2016 10:41)lanyo napisał(a):(10-09-2016 08:20)trybulski napisał(a): 1) "Pisałem na fb do niego" @[lanyo] Na moje oko kolega kręci bo nawet przez pocztę na druczku wpłacając ma opcję expresowej wpłaty która kosztuje 3,50 ( standardowa opłata to 2,50) więc tylko złotówkę drożej gdzie np przez bm ( dawny bc) kosztuje 5 zł więc 1,50 i tak taniej. Nic to czekamy co Majka powie na to wszystko ![]() RE: Trybulski - Oszust! - lanyo - 10-09-2016 10:53 (10-09-2016 10:48)mikuss napisał(a): @[lanyo] Na moje oko kolega kręci bo nawet przez pocztę na druczku wpłacając ma opcję expresowej wpłaty która kosztuje 3,50 ( standardowa opłata to 2,50) więc tylko złotówkę drożej gdzie np przez bm ( dawny bc) kosztuje 5 zł więc 1,50 i tak taniej. Taa kręci na 100%, dziwne co by się stało raptem z moimi pieniędzmi które przelewałem przez bluecash na jego konto, ponieważ natychmiast potrzebował gotówki, żeby rozpocząć pracę nad stroną... i co raptem te pieniądze z konta wyparowały i musiał z portfela wyciągać i lecieć na pocztę? nie mógł odesłać moich które miał na koncie? oj Trybulski ogarnij się chłopie... Czekamy. RE: Trybulski - Oszust! - trybulski - 10-09-2016 13:22 @[lanyo] przepraszam Cię raz jeszcze za zaistniałą sytuację i spieszę w wyjaśnieniami 1) "nie wiem jakim cudem przelew poszedł akurat z poczty" 1) ponieważ nie mam obecnie zwykłego konta bankowego z którego mógłbym zrobić przelew a Twój przelew poszedł na konto pre-paid; ponieważ nie mam konta z którego mógłbym ci przesłać pieniądze spowrotem, byłem zmuszony zwrócić je za pomocą poczty polskiej ![]() 2) "Tak napisałem z konta Kasia Pawlak, ponieważ byłem pewny, że z mojego konta wiadomość zostanie zignorowana" 2) jeśli bym odcztał twoją wiadomość na fejsie to na 100% nie pozostałaby ona bez odpowiedzi; nie widzę powodu dlaczego miałbym się tłumaczyć jakiejś lasce a ciebie olać 3) "CZEKAM NA PRZELEW NATYCHMIASTOWY PRZEZ BLUECASH I ZAMYKAMY SPRAWĘ!!" 3) jak już napisałem, nie mam możliwości przelania pieniędzy wprost z konta bankowego, dlatego nie jestem w stanie przesłać pieniędzy przez bluecash; wpłacę bezpośrednio w placówce twojego banku Napisz w jakim banku masz to konto: 92 1020 **** **** **** **** 6742 RE: Trybulski - Oszust! - lanyo - 10-09-2016 13:24 (10-09-2016 13:22)trybulski napisał(a): @[lanyo] przepraszam Cię raz jeszcze za zaistniałą sytuację i Czekam ostatecznie w poniedziałek na przelew. RE: Trybulski - Oszust! - mikuss - 10-09-2016 13:36 (10-09-2016 13:22)trybulski napisał(a): @[lanyo] dlatego nie jestem w stanie przesłać pieniędzy przez bluecash @[trybulski] Ładnie to tak kłamać ? Twierdzisz, że wpłacałeś na poczcie, że wpłacisz jeszcze raz na poczcie a teraz już że w banku ? Dodatkowo kłamiesz, że nie masz jak przesłać bluecash ... Jeśli wpłacasz na poczcie mówisz miłej Pani ze chcesz przelewem expresowym i Pani taki robi - płacisz wtedy nie 2,50 a 3,50 i tyle P.S dowodu rzekomej wpłaty na poczcie również nadal nie pokazałeś W photoshop tworzenie go nie idzie ? ![]() RE: Trybulski - Oszust! - trybulski - 10-09-2016 13:54 1) "Twierdzisz, że wpłacałeś na poczcie, że wpłacisz jeszcze raz na poczcie a teraz już że w banku?" 1) Nie mówiłem nigdzie, że wpłacę raz jeszcze na poczcie. Tym razem wpłacę w placówce banku, do którego należy konto bankowe @[lanyo]. Będzie 100% pewności, że zainteresowany odzyska swoje pieniądze. PS. Przelew ekspresowy na poczcie to nie bluecash. Bluecash nie jest usługą poczty polskiej. RE: Trybulski - Oszust! - mikuss - 10-09-2016 14:15 (10-09-2016 13:54)trybulski napisał(a): PS. Przelew ekspresowy na poczcie to nie bluecash. Nie ważne jak się nazywa bluecash, expresowy, eliksir ... Różne nazwy a o to samo chodzi. Nie mnie rozstrzygać Twoje kombinacje ale @[Majka] rozsądzi jak nie ban to stały warn ![]() RE: Trybulski - Oszust! - Prizmo* - 10-09-2016 14:21 Wpłacając przez Pocztę kasa jest najpóźniej dnia następnego. Jeśli wpłaci przed 12 w południe,kasa będzie tego samego dnia na koncie. Sprawdzone info,a mieszkam na wsi. |