![]() |
[Rozwiązane]Zmienny lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Zmienny lockerz (/Temat-Rozwiazane-Zmienny-lockerz-1379) Strony: 1 2 |
RE: Zmienny lockerz - michal123k - 09-02-2010 16:21 Omg człowieku nie jestem taki tępy, ogarnij się, próbujesz mi wmówić cos co chyba lepiej wiem od Ciebie, a jesli Cię kręcą takie zabawy to idź do piaskownicy, co za czubek... E-O-T!!! RE: Zmienny lockerz - rubik - 09-02-2010 16:23 Michale Kutrzebo, który mieszkasz w Dębicy przy ulicy ************ nie łam się ![]() RE: Zmienny lockerz - michal123k - 09-02-2010 17:07 (01-02-2010 22:44)rubik napisał(a): gość jak mi to wysłał na GG to pi?rd0lnęłem ze śmiechu xDDNo tak bywa, mogłem się skapnąc że to ten kretyn wysyła fake meile po jego ogromnym podnieceniu, cóż chciał byc fajny, chciał zaistnieć w sieci jako żartowniś, wyszło żałośnie jak widać, żart naprawde marny, ale cóż idiotów jest na świecie mało, tylko sa tak poustawieni, że wpadamy na nic na każdym kroku. End Of Topic. RE: Zmienny lockerz - rubik - 09-02-2010 18:18 debil [Rozwiązane][Rozwiązane]Zmienny lockerz - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |