Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: ... (/Temat--137522)

Strony: 1 2

RE: Posty na aktywność - imanust - 20-09-2016 17:43

(20-09-2016 16:00)przetak16 napisał(a):  ''Czytałem Twoje inne tematy i widzę, że uważasz się za BOGA GRAFIKI.''

Widzę że kłamstwo na miejscu pierwszym nigdy tak nie napisałem.

''Poprzez Twój brak szacunku do mojej osoby oferuje wszystkim potrzebującym takie marne "graficzki" za darmo, realizuje je w 2 minuty. Ni chJA nie dam Ci zarobić. Zapraszam na priv.''

Okej rób sobie te grafiki za darmo jeśli chcesz swoje życie marnować poza tym nigdy cię nie wyzwałem więc po co piszesz o braku szacunku.

''Ni chJA'' - Piękny język

Nie będę z Tobą polemizował ponieważ Twoja odpowiedź jest żenująca i tyle w temacie.
Bez odbioru.

RE: Posty na aktywność - przetak16 - 20-09-2016 20:25

...

RE: Posty na aktywność - przetak16 - 28-09-2016 13:30

...

RE: Posty na aktywność - przetak16 - 05-10-2016 22:29

...

... - Coristo - 04-10-2017 20:02

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.