Sprzedaż internetowa oraz realna :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Sprzedaż internetowa oraz realna :) (/Temat-Sprzedaz-internetowa-oraz-realna-137355) |
RE: Sprzedaż internetowa oraz realna :) - mahuzz - 26-08-2016 13:54 Powodzenia, uważaj na sepow. Sprzedaż internetowa oraz realna :) - alussk8 - 26-08-2016 13:55 (26-08-2016 13:54)mahuzz napisał(a): Powodzenia, uważaj na sepow. to znaczy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Sprzedaż internetowa oraz realna :) - Hybrid1990 - 26-08-2016 14:41 alussk8 czy ty nie miałeś kiedyś bana ? i to związanego ze sprzedażą swojego poradnika ? Bo widzę że znowu prosisz się o to samo. Jedyną oficjalną drogą sprzedaży poradnika na tym forum jest ten dział: http://zarabiam.com/Forum-Poradniki-i-Nisze-392 a nie poprzez sygnaturę która prowadzi do tematu który jest w koszu, i mówić że sprzedaż jest aktualna, bo nie jest. Jak chcesz żeby była to piszesz nowy temat i czekasz na akceptację tutora, choć wiem że to raczej już niemożliwe, bo sprzedawałbyś ten poradnik już trzeci raz, i nie ma on żadnego związku z zarabianiem przez internet. Już nie wspominam o masie zadowolonych kupców, a żaden z nich pomimo próśb nie pokazał dowodu zarobku. Dlaczego ? Bo ten poradnik to dla mnie zwykła ciekawostka, jak chodzenie po kolędzie. Ten dziennik założyłeś tylko po to aby służył do zachwalania swojej metody i tym samym sprzedaży poradnika. Więc zmywaj się ze swoją sygnaturą, albo zostaniesz zmyty z forum. RE: Sprzedaż internetowa oraz realna :) - hufsmoke - 26-08-2016 14:42 Nie mogles napisac tego jakies 15 minut wczesniej? Przelalem pieniadze a poradnika nie otrzymalem.. RE: Sprzedaż internetowa oraz realna :) - mikuss - 26-08-2016 14:45 (26-08-2016 14:41)Hybrid1990 napisał(a): alussk8 czy ty nie miałeś kiedyś bana ? i to związanego ze sprzedażą swojego poradnika ? życząc powodzenia nie wgłębiałem się w szczegóły, ale po tym co piszesz to widzę, że cwaniactwo nie zna granic ... Swego czasu galeria do tego celu była wykorzystywana a teraz dziennik pracy no nieźle RE: Sprzedaż internetowa oraz realna :) - Hybrid1990 - 26-08-2016 14:52 (26-08-2016 14:42)hufsmoke napisał(a): Nie mogles napisac tego jakies 15 minut wczesniej? Przelalem pieniadze a poradnika nie otrzymalem.. poradnik zapewne otrzymasz, ale prawie na pewno nie wykorzystasz go w praktyce, tak jak prawie wszyscy (żeby nie powiedzieć ze wszyscy) którzy go kupili (26-08-2016 14:45)mikuss napisał(a): Swego czasu galeria do tego celu była wykorzystywana a teraz dziennik pracy no nieźle właśnie bana miał za to że wciskał ten shit po galerii teraz jak widać wykorzystuje do tego dziennik RE: Sprzedaż internetowa oraz realna :) - Czaq - 26-08-2016 14:59 No to moim zdaniem dziennik do kosza! Sprzedaż internetowa oraz realna :) - alussk8 - 26-08-2016 15:00 zaraz zaraz, zarabiam w ten sposob przez internet, bana otrzymalem bo nie wiedzialem, ze nie mozna tak robic- moj blad. co do sygnatury mam ja bardzo dlugo i nie otrzymalem zadnej informacji od admina, ze nie moge jej miec. sposob wykorzystuje w praktyce duzo osob a to, ze Ty go nie wykorzystales w praktyce to sprawa tylko i wylacznie twojego lenistwa. ja pieniadze z zarobku poprzez ten sposob moge pokazac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Sprzedaż internetowa oraz realna :) - Hybrid1990 - 26-08-2016 15:21 (26-08-2016 15:00)alussk8 napisał(a): bana otrzymalem bo nie wiedzialem, ze nie mozna tak robic- moj blad. teraz wiesz już także że nie możesz tak robić ani z sygnaturą, ani z dziennikiem (26-08-2016 15:00)alussk8 napisał(a): co do sygnatury mam ja bardzo dlugo i nie otrzymalem zadnej informacji od admina, ze nie moge jej miec. Admin ma do ciebie pisać jeśli twoja sygnatura łamie regulamin ? A jeśli nie napisze to znaczy że możesz ją mieć ? No litości.. Admin z pewnością nic nie robi tylko przegląda sygnatury użytkowników i wysyła im pw jeśli są nieregulaminowe. (26-08-2016 15:00)alussk8 napisał(a): zaraz zaraz, zarabiam w ten sposob przez internet (...) sposob wykorzystuje w praktyce duzo osob a to, ze Ty go nie wykorzystales w praktyce to sprawa tylko i wylacznie twojego lenistwa. ja pieniadze z zarobku poprzez ten sposob moge pokazac tak tak, pisałeś już wielokrotnie że zarabiasz tym przez internet, i pokazywałeś zarobione pieniądze. Tak, tylko ty. A na całe tłumy które kupiły twój poradnik, nikt nie pokazał, ani nawet nikt nie napisał ile na tym zarobił. Ahhh leniwi byli, co nie ? Sprzedaż internetowa oraz realna :) - alussk8 - 26-08-2016 15:29 jesli mi pokazesz stosowny zapis w regulaminie forum to ja zmienie, naprawde nie wiem dlaczego nie moge miec takiej sygnatury. Admin z pewnoscia nie przeglada kazdego uzytkownika po kolei ale chyba rzuca sie w oczy jesli cos postuje? poza tym bana bez uprzedzenia za sprzedaz a raczej promocje w galeri potrafil dac, wiec nie wiem dlaczego przez ok. rok albo nawet dwa mam taka sama sygnature i nikt procz Ciebie sie nie przyczepil. Czlowieku, mnie nie obchodzi czy ktos sie chwali zarobionymi pieniedzmi czy nie. PRZECZYTAJ OPINIE Z LINKA W MOJEJ SYGNATURZE a nie szukaj zdjec pieniedzy, litosci... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |