Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
paypal fake dane - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: paypal fake dane (/Temat-paypal-fake-dane-137350)

Strony: 1 2

RE: paypal fake dane - Kleju93 - 26-08-2016 10:53

Można bez problemu założyć konto na fake dane, jak i takie konto zweryfikować. Sam jestem właścicielem zweryfikowanego konta na dane Ędward Ącki.
Jak zweryfikowałem konto? Bez żadnego problemu...

Podajesz fake dane, a numer konta bankowego podajesz prawdziwy (taki, na którym możesz odebrać pieniądze). 99% "polskich" banków nie zwraca uwagi na dane, odbiorcy przelewu - grunt, aby numer konta był prawdziwy.

Jeśli mi nie wierzycie, możecie spróbować zrobić przelew na moje konto bankowe

jako dane odbiorcy wpiszcie cokolwiek, a numer konta bankowego brzmi:
78 1940 1076 6153 4481 0000 0000

Paypal weryfikuje konto na podstawie kwot przelewu, które wysyła - musisz im podać tylko kwoty, które Ci przeleją na konto celem weryfikacji (zapewne otrzymasz 0,03 oraz 0,01 zł - przynajmniej ja na wszystkie 4 moje konta właśnie takie kwoty otrzymałem przy weryfikacji)

RE: paypal fake dane - Urias - 26-08-2016 23:56

Ludzie mój fejk stoi. Juz od 2013 roku. Zero problemów xD. Oni na tym zarabiają a jak hajs płynie to wolą żeby dalej płynął. Interesują sie jak jest jakichś problem lub duuuuża kwota przelewu,przekroczycie limity i tyle. Nie zablokują wam konta. Kiedyś sie w to bawili ale to dawno dawno temu.

RE: paypal fake dane - sulliwan93 - 27-08-2016 00:28

(26-08-2016 23:56)Urias napisał(a):  Ludzie mój fejk stoi. Juz od 2013 roku. Zero problemów xD. Oni na tym zarabiają a jak hajs płynie to wolą żeby dalej płynął. Interesują sie jak jest jakichś problem lub duuuuża kwota przelewu,przekroczycie limity i tyle. Nie zablokują wam konta. Kiedyś sie w to bawili ale to dawno dawno temu.

Dokładnie, PayPal nie jest głupi. Jak hajs sam im spływa do rączek, to blokowanie takiego konta to strzał we własne kolano Smile
Nie wiem, jak tam działaja fake konta, bo takiego nie mam, ale PayPal też wie jak się ustawić i zarobić.

RE: paypal fake dane - Tiger_GG - 28-08-2016 20:19

(27-08-2016 00:28)sulliwan93 napisał(a):  
(26-08-2016 23:56)Urias napisał(a):  Ludzie mój fejk stoi. Juz od 2013 roku. Zero problemów xD. Oni na tym zarabiają a jak hajs płynie to wolą żeby dalej płynął. Interesują sie jak jest jakichś problem lub duuuuża kwota przelewu,przekroczycie limity i tyle. Nie zablokują wam konta. Kiedyś sie w to bawili ale to dawno dawno temu.

Dokładnie, PayPal nie jest głupi. Jak hajs sam im spływa do rączek, to blokowanie takiego konta to strzał we własne kolano Smile
Nie wiem, jak tam działaja fake konta, bo takiego nie mam, ale PayPal też wie jak się ustawić i zarobić.

Mi zablokowali (może przez to że na różnych IP kilka razy się logowałem) na szczęście było na prawdziwe dane, ale teraz by się przydało na fałszywe dane lecz boję się ryzykować utraty pieniędzy.

RE: paypal fake dane - marcel_kk - 29-08-2016 08:54

(26-08-2016 10:53)Kleju93 napisał(a):  Można bez problemu założyć konto na fake dane, jak i takie konto zweryfikować. Sam jestem właścicielem zweryfikowanego konta na dane Ędward Ącki.
Jak zweryfikowałem konto? Bez żadnego problemu...

Podajesz fake dane, a numer konta bankowego podajesz prawdziwy (taki, na którym możesz odebrać pieniądze). 99% "polskich" banków nie zwraca uwagi na dane, odbiorcy przelewu - grunt, aby numer konta był prawdziwy.

Jeśli mi nie wierzycie, możecie spróbować zrobić przelew na moje konto bankowe

jako dane odbiorcy wpiszcie cokolwiek, a numer konta bankowego brzmi:
78 1940 1076 6153 4481 0000 0000

Paypal weryfikuje konto na podstawie kwot przelewu, które wysyła - musisz im podać tylko kwoty, które Ci przeleją na konto celem weryfikacji (zapewne otrzymasz 0,03 oraz 0,01 zł - przynajmniej ja na wszystkie 4 moje konta właśnie takie kwoty otrzymałem przy weryfikacji)

Zapomniałeś dodać, że na tych kontach PayPal nie da się znieść limitów
i przy nałożeniu ograniczeń to konto staje się już tylko historią.

RE: paypal fake dane - kacper451 - 16-09-2016 09:39

Takie pytanko, mam trochę pozakładanych fake kont na Paypalu, ale pierwszy raz proszę mnie o weryfikację dokumentu ze zdjęciem oraz widocznym imieniem i nazwiskiem oraz wydruk transakcji również z widocznym imieniem i nazwiskiem z podpiętej karty.

Czy to taki odosobniony przypadek, czy od teraz już zawsze będą prosić o te dane ??

paypal fake dane - Artinesse - 27-02-2018 16:10

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.