Bot do spamowania ASK.FM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bot do spamowania ASK.FM (/Temat-Bot-do-spamowania-ASK-FM-137236) Strony: 1 2 |
RE: Bot do spamowania ASK.FM - Polsky - 09-09-2016 21:35 Ja mam bota który automatycznie tworzy masowo konta. Potem wbija z każdego zbiera po 10-15 osób dodaje pytanie i przechodzi do następnego konta. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to PW RE: Bot do spamowania ASK.FM - Krashai - 08-02-2017 22:49 Hej bota nadal nie widzę! TB jest w stanie zrobić dość mocnego bota ale na razie się wstrzymuję bo cena robi swoje. Ale zauważyłem ciekawą rzecz, a więc jeżeli Twoje konto na asku jest powiązane z vk.com to ruscy mogą Ci bezproblemu spamować nawet jak nigdy nic nie odpowiedziałeś na swoim koncie. Ciekawe jak u nich to działa. Konto na vk jest nowe i od razu połączone z askiem. Zauważyłem jeszcze że ask dodał mi nick który jest identyfikatorem id(cyferki), może o to tutaj chodzi. RE: Bot do spamowania ASK.FM - TechByte - 09-02-2017 19:37 A jak wygląda sprawa z blokowaniem linków przez aska? RE: Bot do spamowania ASK.FM - Krashai - 12-03-2017 16:24 (09-02-2017 19:37)TechByte napisał(a): A jak wygląda sprawa z blokowaniem linków przez aska? Nie blokują linków bit.ly . Bot do spamowania ASK.FM - Hybrid1990 - 17-09-2019 18:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |