Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash (/Temat-Problem-z-dodaniem-linku-z-serwisu-firecash-137035) Strony: 1 2 |
RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - adsensiak - 15-08-2016 17:39 Wrzuć iframe na blogspota RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Pajmon - 15-08-2016 17:39 Ja nie chce byś mi spamował i nie jestem nie kumaty tylko mnie szlag trafia bo już próbowałem kilkoma skracaczami i lipa dalej ten gejowaty facebook blokuje, a jak dodam link i klikne na niego to komunikat, że strona została zablokowana bo jest niebezpieczna treść, to jak taki jesteś kumaty to podaj jak należy dodać bo wydaje mi się, że wszystko blokują.... A jeśli chodzi o link tu jest link z firecash przerobiony na shorte.st i teraz przerób mi ten link jeszcze by można było dodać na facebook i go na 100% nie zablokuje nawet jak się uda dodać a o to link : http://sh.st/XCLE7 RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - dom3lek - 15-08-2016 17:40 To dlaczego nie zakupisz domeny i nie zrobisz przekierowania? RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - twardy - 15-08-2016 17:41 No wlasna domena. RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Pajmon - 15-08-2016 17:44 A nie ma jakiś darmowych narzędzi do tego, bo na pewno ktoś wie tylko każdy ci tyle powie co nic, czyli nic dokładnie.... chyba, że podacie te z kupnem domeny jak niema darmowych RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - adsensiak - 15-08-2016 17:46 (15-08-2016 17:44)Pajmon napisał(a): A nie ma jakiś darmowych narzędzi do tego, bo na pewno ktoś wie tylko każdy ci tyle powie co nic, czyli nic dokładnie.... chyba, że podacie te z kupnem domeny jak niema darmowychPowtarzam: Wrzuć iframe na blogspota, darmowe RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Pajmon - 15-08-2016 17:48 W sumie nie głupi pomysł, na szybko bloga i tam dodam link i dam link od bloga RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Czaq - 15-08-2016 17:51 No widzisz wystarczy użyć mózgu. Nikt na tacy Ci nie da bo nie musi. Musisz sam kombinowac. RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Pajmon - 15-08-2016 17:55 A jednak coś podpowiedział i to się liczy.. |