Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash (/Temat-Problem-z-dodaniem-linku-z-serwisu-firecash-137035)

Strony: 1 2

RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - adsensiak - 15-08-2016 17:39

Wrzuć iframe na blogspota Wink

RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Pajmon - 15-08-2016 17:39

Ja nie chce byś mi spamował i nie jestem nie kumaty tylko mnie szlag trafia bo już próbowałem kilkoma skracaczami i lipa dalej ten gejowaty facebook blokuje, a jak dodam link i klikne na niego to komunikat, że strona została zablokowana bo jest niebezpieczna treść, to jak taki jesteś kumaty to podaj jak należy dodać bo wydaje mi się, że wszystko blokują.... A jeśli chodzi o link tu jest link z firecash przerobiony na shorte.st i teraz przerób mi ten link jeszcze by można było dodać na facebook i go na 100% nie zablokuje nawet jak się uda dodać a o to link : http://sh.st/XCLE7

RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - dom3lek - 15-08-2016 17:40

To dlaczego nie zakupisz domeny i nie zrobisz przekierowania?

RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - twardy - 15-08-2016 17:41

No wlasna domena.

RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Pajmon - 15-08-2016 17:44

A nie ma jakiś darmowych narzędzi do tego, bo na pewno ktoś wie tylko każdy ci tyle powie co nic, czyli nic dokładnie.... chyba, że podacie te z kupnem domeny jak niema darmowych

RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - adsensiak - 15-08-2016 17:46

(15-08-2016 17:44)Pajmon napisał(a):  A nie ma jakiś darmowych narzędzi do tego, bo na pewno ktoś wie tylko każdy ci tyle powie co nic, czyli nic dokładnie.... chyba, że podacie te z kupnem domeny jak niema darmowych
Powtarzam:
Wrzuć iframe na blogspota, darmowe Smile

RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Pajmon - 15-08-2016 17:48

W sumie nie głupi pomysł, na szybko bloga i tam dodam link i dam link od bloga

RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Czaq - 15-08-2016 17:51

No widzisz wystarczy użyć mózgu. Nikt na tacy Ci nie da bo nie musi. Musisz sam kombinowac.

RE: Problem z dodaniem linku z serwisu firecash - Pajmon - 15-08-2016 17:55

A jednak coś podpowiedział i to się liczy..