![]() |
Premier League by Thoris - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Premier League by Thoris (/Temat-Premier-League-by-Thoris-136975) |
RE: Premier League by Thoris - Thoris - 20-08-2016 16:25 \\\Tym razem kupon/// Leicaster City vs Arsenal Londyn Pojedynek aktualnego mistrza Anglii z drużyną, która wymieniana jest jako faworyt do tytułu w tym roku. Lisy w sezon nie weszły najlepiej. Poczynając od sparingów przedsezonowych ich forma nie jest nadzwyczajna. Gra nie olśniewa tak jak to było w ubiegłym sezonie (bądź też nie. Jak wiadomo...lisy nie grały bardzo efektownego footballu. Ich siłą była skuteczność). Arsenal? pisałem już kilka słów o tym zespole i powtarzać się nie mam zamiaru Arsenal wygra bądź też padnie remis @ kurs około 1.45 Roma vs Udinese Pojedynek drużyn z odrobinę innych lig. Jak wiadomo...Roma jest jednym z pretendentów do walki o podium ligi Włoskiej. Grają stosunkowo ciekawy football i ich gra może naprawdę cieszyć (moim zdaniem poza Juve, Milanem oraz Napoli grają oni najefektowniej spośród drużyn Włoskich). Udinese to totalny średniak. Nie ma co się o tym zespole rozpisywać. Kolektywu w zasadzie brak, nie do końca idealnie jest również w tym zespole z liderami. Roma wygra @ Kurs około 1.44 Łączny kurs około 2.1 RE: Premier League by Thoris - Thoris - 20-08-2016 21:39 (20-08-2016 04:48)Thoris napisał(a): Stoke City vs Manchaster City (20-08-2016 16:25)Thoris napisał(a): \\\Tym razem kupon/// Oba typy (a w zasadzie typ oraz kupon) wbiły prawidłowo. Myślę, że nie ma się co dużo o nich rozpisywać. UDAŁO SIĘ !! Aktualna trafność moich typów - 6/8 co daje 75% skuteczności Kolejne typy już wkrótce!! RE: Premier League by Thoris - qwertybsk - 21-08-2016 14:45 obserwuję i czekam na nowe typy, za drobne pogram coś ![]() ![]() RE: Premier League by Thoris - Pinkny - 21-08-2016 15:30 U jakiego buka grasz? ![]() RE: Premier League by Thoris - Thoris - 21-08-2016 19:02 (21-08-2016 14:45)qwertybsk napisał(a): obserwuję i czekam na nowe typy, za drobne pogram coś gratuluję wygranej ![]() ![]() Powodzenia !! (21-08-2016 15:30)Pinkny napisał(a): U jakiego buka grasz? aktualnie gram na betsson'ie, aczkolwiek moim głównym bukiem był bet365. Staram się powoli z niego odchodzić, gdyż support na nim mnie totalnie dobija ![]() Jeśli chodzi o typy na dziś...nie mam bladego pojęcia. Przespałem mecze PL i teraz nie wiem co mógłbym przeanalizować. Na pierwszy rzut oka - liga włoska wygląda ciekawie. Wysokie kursy za pewniaków...lecz czy Ci pewniacy są w wystarczającej formie aby coś ugrać - nie wiem. Zagrajmy może jakiś kuponik ![]() PSG vs Metz Mistrz francji, aktualnie jedyny zespół walczący o mistrzostwo kraju. Nie ma co się rozpisywać - nie wyobrażam sobie, żeby ten typ nie wpadł. PSG wygra oraz ponad 2.5 goals @ kurs około 1,55 Real Sociedad vs Real Madryt Nie za bardzo jestem przekonany co do formy realu..dlatego też w tym wypadku nie będę ryzykował za bardzo. Real Madryt wygra bądź też padnie remis @ kurs około 1,20 Pascara vs Napoli Pojedynek mojego faworyta do mistrzostwa Włoch z raczej średniakiem ligi. Napoli dysponuje naprawdę silną ekipą i o ile "zaiskrzy" pomiędzy tymi gwiazdami...myślę, że nie będzie tutaj czego zbierać. Napoli wygra @ kurs około 1,40 Andy Murray vs Martin Cilic Myślę, że tutaj wiele do pisania nie ma. Andy jest w formie i naprawdę jego gra może się podobać. Myślę, że jest to raczej pewniak a kurs na niego wcale zbieżny do 0 nie jest ![]() Andy Murray wygra @ kurs około 1,21 Kurs ogólny AKO około 3,15 ![]() Powodzenia !! RE: Premier League by Thoris - qwertybsk - 21-08-2016 20:03 Napoli traci bramkę w 10 minucie ![]() RE: Premier League by Thoris - Thoris - 21-08-2016 20:18 (21-08-2016 20:03)qwertybsk napisał(a): Napoli traci bramkę w 10 minucie mecz trwa 90 minut, a bramki są dwie ![]() ![]() ![]() RE: Premier League by Thoris - Thoris - 21-08-2016 22:28 No cóż...kupon był totalnym niewypałem. Tak jak mówiłem - moje miejsce znajduje się w Premier League. Na 100% nie poddam się z typowaniem innych spotkań...lecz dla Was rada - nie patrzcie na typy w moim temacie, kiedy zawierają coś stricte nie związanego z ligą Angielską xD Aktualna trafność moich typów - 6/9 co daje 66% skuteczności RE: Premier League by Thoris - Thoris - 22-08-2016 10:54 Postanowiłem, że w dniu dzisiejszym typowanie sobie odpuszczę. Wolnym czasie przeanalizuje jutrzejsze spotkania eliminacji ligi mistrzów...i wybiorę coś pewnego a zarazem ciekawego ![]() RE: Premier League by Thoris - qwertybsk - 22-08-2016 18:20 ![]() szkoda remisu hehe, będę obserwował lubię ligę angielską ![]() |