ClickaWin.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ClickaWin.pl (/Temat-ClickaWin-pl-136948) |
RE: ClickaWin.pl - ClassAxion - 13-08-2016 11:07 Powiem tak: w tej grze nie gramy z innymi osobami tylko z ... no właśnie z "czym"? Skoro po pięciu minutach "AFK" kliknąłem w byle co i wygrałem. Kolejna sprawa to losowanie graczy, wątpię aby to było "instant" skoro któraś ze stron musi poczekać chociaż chwilę na drugą osobę. Po zajrzeniu w kod moja teoria niestety się sprawdziła I jeszcze ten dopisek na dole strony.. @[Bravo] @[Na 5tyk] - nic do was nie mam ale jak już chcecie coś takiego robić to zróbcie to lepiej (realniej) po stronie kodu. Koniec przekazu. RE: ClickaWin.pl - Na 5tyk - 13-08-2016 12:43 Po 5 minutach AFK kliknales cokolwiek i wygrales, bo przeciwnik przegral wczesniej. Po sprawdzeniu kodu... Prosze Cie. Zobaczyles tylko hash gry, ktory jest generowany losowo... Ale skoro tak to troche zmienie (jak wroce do domu) skoro tak bardzo to przeszkadza RE: ClickaWin.pl - ClassAxion - 13-08-2016 13:00 (13-08-2016 12:43)Na 5tyk napisał(a): Po 5 minutach AFK kliknales cokolwiek i wygrales, bo przeciwnik przegral wczesniej.Jak przeszkadza? Przecież nie macie możliwości aby sprawdzić co kliknął użytkownik, wszystkie linki są TAKIE SAME więc nie wiem czy jesteście wróżbitami czy macie jakieś "magiczne" moce że wiecie lepiej niż ja w co kliknąłem. Powiedz mi w takim razie jak uzasadnisz kliknięcie w losowy link i wygraną? - Dobra, odpowiem za Ciebie: użytkownik kliknął w "błędną" literówkę. To może chociaż odpowiesz mi na pytanie co się dzieje gdy obydwie strony źle klikną? RE: ClickaWin.pl - xerq - 13-08-2016 13:10 Serwis dopiero co wystartował, a już pewnie poleci do scamu. RE: ClickaWin.pl - Bravo - 13-08-2016 13:20 (13-08-2016 13:10)xerq napisał(a): Serwis dopiero co wystartował, a już pewnie poleci do scamu.@[xerq] Serwis nie poleci do scamu, ponieważ wypłaca Już 3 - 4 osoby z forum dostały wypłatę Pragnę też zauważyć że nie jest to temat z reklamą serwisu a reklamą programu partnerskiego, który oferujemy RE: ClickaWin.pl - Begrezen - 13-08-2016 13:20 do scamu poleci jak przestanie wypłacać, a póki co jeszcze wypłacajo więc bez obaw RE: ClickaWin.pl - adi_hq - 13-08-2016 15:32 Odrzucono mi wypłate 3zł, z których 100 doładowałem. Czemu? RE: ClickaWin.pl - Stworkowaty - 13-08-2016 16:00 Ja tam widzę minimum wypłaty 500 punktów więc może to powód. RE: ClickaWin.pl - bitcoinmaster - 13-08-2016 16:15 (13-08-2016 11:07)ClassAxion napisał(a): Powiem tak: w tej grze nie gramy z innymi osobami tylko z ... no właśnie z "czym"? Podejrzane się wydaje działanie tej strony, zbyt szybkie dobieranie tych graczy, pograłem za te 200 punktów i zdarzyło mi się, że kliknąłem w praktycznie w 0.5 sekundy poprawne słowo po czym przegrałem. Dla testu raz przeczekałem kilka minut i kliknąłem byle co (na najmniejszej ilości punktów) i co? Wygrałem. Nie zachęca serwis do wpłaty jakiejkolwiek kasy niestety - zbyt niejasne działanie. Ciekawi mnie również skąd te 10% dla partnera jeżeli gracze grają ponoc między sobą, więc cała kasa albo zostaje u jednego gracza albo u drugiego. Przy wpłacie ani przy wypłacie serwis nie pobiera żadnej prowizji z tego co widzę więc na czym zarobek serwisu? RE: ClickaWin.pl - Ripos - 13-08-2016 16:49 Również jestem ciekawy na czym zarabiają ale na pierwszej stronie nie uzyskałem odpowiedzi(1 strona tematu) I tak cieszę się, że dostałem 5 złotych za poświęcenie 3 minut |