Snuckls czyli loteria twórców Baymack. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Snuckls czyli loteria twórców Baymack. (/Temat-Snuckls-czyli-loteria-tworcow-Baymack-136938) Strony: 1 2 |
RE: Snuckls czyli loteria twórców Baymack. - ZAMBI - 15-08-2016 20:20 Szkoda ,że usunięto z google play :/ RE: Snuckls czyli loteria twórców Baymack. - Glakos - 20-08-2016 20:53 Aplikacje można ponownie pobierać, niestety nie przez Google Play. Od teraz każda osoba która rejestruję się przez Refa otrzymuję 1 dodatkowy kupon do użycia tylka raz, również osoba która poleca otrzymuję 1 dodatkowy kupon po tym jak osoba polecona wypełni swój pierwszy kupon. Czysty link pobiera od razu aplikacje na nasz komputer/telefon. Ja odbierałem dodatkowy kupon w "FRIENDS JOINED", także każdy kto zarejestrował się z mojego refa niech sprawdzi różne zakładki żeby odebrać ten kupon. Snuckls czyli loteria twórców Baymack. - Hybrid1990 - 08-06-2021 13:15 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |