![]() |
W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? (/Temat-W-co-warto-wejsc-co-tak-naprawde-pozwoli-mi-zarobic-136564) |
RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - mahuzz - 11-08-2016 10:23 @[adik7276] Święte słowa. Najprawdziwszy post na forum. RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - Wizygran - 21-08-2016 13:05 Polecam zainwestować w buxy. Sporo mniejszy zysk niż w przypadku takiego revshare, jednakże o wiele pewniejszy, przynajmniej moim zdaniem ![]() RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - iPlusOfficial - 21-08-2016 16:52 A ja polecam zainwestować w czas ![]() ![]() RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - Captain - 21-08-2016 19:43 Ja znam dobry bux w który warto zainwestować. Płaci od 7 lat, więc prawdopodobienstwo, że się nagle zescami jest znikome. Dużo dużo dużo pewniejsze to niż jakikolwiek Revshare. Ale oczywiście jakieś ryzyko zawsze jest i trzeba brać to pod uwagę. Tylko w tym buxie trzeba co najmniej 130$ na sensowną inwestycje. I jest to inwestycja długoterminowa na wiele miesięcy, a nie parę jak w Revsharach. Ale za to jak już wreszcie wyciągniesz wkład to dalej możesz zarabiać reinwestując to co tam będzie tak długo jak długo bux będzie działał i płacił, a część pieniędzy sobie wypłacać regularnie. Więc ROI nieograniczone, bo po paru latach może wynieść nawet i 200% i więcej. RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - Krakersik - 22-08-2016 12:51 Recyclix - dobra inwestycja ![]() RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - todek78 - 23-08-2016 22:27 Również polecam Recyclix - realna firma, buduje 2 zakłady w Polsce, podpisała umowę z holenderskim oddziałem McDonalds na odbiór plastików z ich restauracji. W Internecie działają na zasadzie crowdfundingu i dzielą się zyskiem z inwestowarami, zarabiasz 14% miesięcznie zupełnej pasywki, bez polecania, klikania itp Oprócz tego Bitclub Network(kopalnia Bitcoin) i jego nowy produkt - Arbitraż, który rusza 1 września. 10-20% miesięcznie również bez polecania. Z tego 30% wraca na reinwest, a resztę masz do swojej dyspozycji. Obie firmy można odwiedzić, porozmawiać z właścicielami. Oczywiście nie masz gwarancji zarobku, istnieje ryzyko, jednak są to programy, które nie utrzymują się jedynie z wpłat nowych użytkowników, tylko maja prawdziwe produkty dające zyski. RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - kobol5 - 24-08-2016 11:26 (23-08-2016 22:27)todek78 napisał(a): Oprócz tego Bitclub Network(kopalnia Bitcoin) i jego nowy produkt - Arbitraż, który rusza 1 września. 10-20% miesięcznie również bez polecania. Z tego 30% wraca na reinwest, a resztę masz do swojej dyspozycji. Gdzie będzie można zainwestować w ten arbitraż ? Podasz więcej szczegółów ? RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - todek78 - 24-08-2016 14:42 (24-08-2016 11:26)kobol5 napisał(a):(23-08-2016 22:27)todek78 napisał(a): Oprócz tego Bitclub Network(kopalnia Bitcoin) i jego nowy produkt - Arbitraż, który rusza 1 września. 10-20% miesięcznie również bez polecania. Z tego 30% wraca na reinwest, a resztę masz do swojej dyspozycji. Musisz zarejestrować się w Bitclub Network i opłacić członkostwo 99$. Od 1 września będzie można kupić pakiety arbitrażowe. Pakiety będą za 500$, 1000$ i 2000$ oraz dodatkowe za 25000$, do których w prezencie będą dodatkowe bonusy. Wszystkie transakcje są przeprowadzane w BTC lub CC(ClubCoin) Zyski mają być w granicach 10-20% miesięcznie, z czego 30% wraca na reinwestycję a resztę można wypłacać. Tak to wygląda jeśli chodzi o pasywne zarabianie. Natomiast jak ktoś chce polecać, to dodatkowo sa prowizje 10% od poleconych, ale tylko wtedy jak Twój polecony kupi taki sam pakiet jak Ty. Np. Jeśłi kupisz pakiet za 500$, a Twój polecony za 1000$, to prowizja jest zawieszona do momentu aż TY również kupisz pakiet za 1000$. Dodatkowo będzie binarka i tu dodatkowo można będzie zarobić. Jednak ważne jest to, że bez polecania 10-20% miesięcznie będzie można zarobić RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - LeadNow - 25-08-2016 12:22 Witam, Zachęcamy do zarabiania u Nas ! Wystarczy, że zarejestrujesz się na naszej stronie http://leadnow.pl/ Jak zarobić jest opisane na tej stronce http://leadnow.pl/panel/faq W razie problemów jesteśmy do waszej dyspozycji na naszym czacie. Możecie również pisać na naszą pocztę: [email protected] ![]() RE: W co warto wejść, co tak naprawdę pozwoli mi zarobić? - Znajomy Inwestor - 29-08-2016 11:58 Jak czytam wasze wypowiedzi o realnych biznesach jak Recyclix i BitClub to aż mi Was żal ![]() Recyclix nawet nie ma zawartych umów handlowych. Firma jest realna na Łotwie, a pytał ktoś o powiązania firmy ze stroną czy nie są aby czasem wykorzystywane? Czy Amber Gold było fikcyjne? Ich moce przerobowe to 130 ludzi i 2000T / msc wówczas gdy ekipa 30 osób w innych firmach jest w stanie tyle zrobić. Statystyka firmy jest zakłamana. BitClub - to że jest pokazane w udziałach wydobycia wcale nie oznacza że jest pozniakiem i możecie zostać oszukani. Nawet jeżeli będą chcieli to za Waszą kasę nakupią nowy sprzęt i zamkną stronę kiedy zechcą. Wy zostaniecie z 0 a oni z maszynami, które dla nich będą cał czas zarabiać nie dla Was ![]() |