![]() |
Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" (/Temat-Kawalek-mojego-poradnika-rozdzial-2-czyli-Bledne-Myslenie-136438) |
RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - Vasaki - 31-07-2016 20:58 @[count765] jak gdyby czysty przykład ![]() Ale fakt, warto nadmienic tego typu działania i napiętnować je juz na starcie ![]() RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - count765 - 31-07-2016 21:11 (31-07-2016 20:58)vasaki napisał(a): @[count765] jak gdyby czysty przykład Zdaję sobie sprawę, że to przykład, jasne ![]() ![]() RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - DT82 - 31-07-2016 22:20 Jesteś najbardziej pomocnym userem na tym forum ![]() ![]() ![]() RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - iPlusOfficial - 01-08-2016 00:40 Sposób znałem, ale nigdzie nie mogłem się dowiedzieć jak utworzyć takiego posta. Łap plusa, napewno skorzystam. @[DT82] Cicho bądź, niech tu wstawia! ![]() ![]() RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - Vasaki - 01-08-2016 04:52 (31-07-2016 22:20)DT82 napisał(a): Jesteś najbardziej pomocnym userem na tym forum wtedy bedziemy mieli kilka postow na forum odnosnie wezwan na Policje ^^ strefa? prosze cie xD malo to rzeczy ktore tam wrzucalem bylo sprzedawanych? Edit# ![]() No jak gdyby nic nowego ![]() Domyslam sie ze osoby przegladaly ten temat wiec skieruje cos do was ![]() To jest wlasnie to czego ten poradnik ma was wyzbyć... Wygodnictwo ![]() Lenistwo ![]() Dlatego właśnie nigdy nie bedziecie zarabiac tyle ile mogli byście zarabiac ![]() Dostaniecie ochłapy zamiast dużej konwersji ![]() A dla reszty, uciekajcie z Polskiego rynku i biada wam jezeli ograniczacie sie do subskrypcji sms ![]() Ten i wiele innych sposobow warto użyć do budowania czegoś większego ![]() 1. Włącz myślenie - wygodnie i łatwo nie znaczy dobrze i efektywnie 2. Zarabianie to sztuka którą trzeba rozwijać a nie zatrzymywać się na etapie śmierdzącego trolla z jaskini jak osoba o której mowa na zdjęciu z rozmowy ![]() Pozdrawiam Wyczekujcie dzisiaj może jeszcze jednego rozdziału ![]() RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - supercola - 01-08-2016 09:48 Szacuneczek za tak obszerne wiadomości :3 Sam kombinuje i kombinuje.. Zarobków trwałych niestety nie mam i dużych jak Killer też nie :> :> Ale byle swoje i iść do celu ! :3 RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - milosz998 - 01-08-2016 10:00 Trzeba przyznać że kawał dobrej roboty ![]() RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - supercola - 01-08-2016 10:00 Czemu to tak u mnie wygląda tak w ogóle ? ^^ Na koncie swoim głównym mam normalnie, ale tam kupowałem reklamy ![]() ![]() RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - mlody16918 - 01-08-2016 10:09 (01-08-2016 10:00)supercola napisał(a): Czemu to tak u mnie wygląda tak w ogóle ? ^^ Na koncie swoim głównym mam normalnie, ale tam kupowałem reklamy Pewnie dlatego, że nawet reputka nie dałeś za poradnik a chcesz korzystać. ![]() RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - Lanserek - 01-08-2016 10:10 Kliknij w lewym dolnym rogu na ,, zamknij'' i potem na górze również z w lewym rogu pojawi sie przycisk, który musisz kliknąć by wyglądało to jak w poradniku. Mam nadzieje, że dobrze wytłumaczyłem, bo sam z 10 min nad tym siedzialem xD |