Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" (/Temat-Kawalek-mojego-poradnika-rozdzial-2-czyli-Bledne-Myslenie-136438) |
RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - Vasaki - 31-07-2016 20:58 @[count765] jak gdyby czysty przykład Ale fakt, warto nadmienic tego typu działania i napiętnować je juz na starcie RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - count765 - 31-07-2016 21:11 (31-07-2016 20:58)vasaki napisał(a): @[count765] jak gdyby czysty przykład Zdaję sobie sprawę, że to przykład, jasne Po prostu ludzie mają tendencje kopiowania "przykładów" żywcem, tylko dlatego to napisałem RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - DT82 - 31-07-2016 22:20 Jesteś najbardziej pomocnym userem na tym forum Szkoda tylko że udostępniasz to aż tak publicznie. Mógłbyś to sprzedawać za grosze, albo wstawić chociaż do strefy wtajemniczonych aby troszkę ograniczyć dostęp. A tak pewnie będzie wysyp kopii Twoich tekstów które podałeś na FB typu ORLEN, gry-online.pl czy ORANGE Ale i tak oczywiście dziękuję mistrzu RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - iPlusOfficial - 01-08-2016 00:40 Sposób znałem, ale nigdzie nie mogłem się dowiedzieć jak utworzyć takiego posta. Łap plusa, napewno skorzystam. @[DT82] Cicho bądź, niech tu wstawia! I tak niewiele osób tak będzie chciało zarabiac, bo z doświadczenia wiem, że to dla niektórych za dużo pracy jak na zarabianie przez internet. RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - Vasaki - 01-08-2016 04:52 (31-07-2016 22:20)DT82 napisał(a): Jesteś najbardziej pomocnym userem na tym forum Szkoda tylko że udostępniasz to aż tak publicznie. Mógłbyś to sprzedawać za grosze, albo wstawić chociaż do strefy wtajemniczonych aby troszkę ograniczyć dostęp. A tak pewnie będzie wysyp kopii Twoich tekstów które podałeś na FB typu ORLEN, gry-online.pl czy ORANGE Ale i tak oczywiście dziękuję mistrzu wtedy bedziemy mieli kilka postow na forum odnosnie wezwan na Policje ^^ strefa? prosze cie xD malo to rzeczy ktore tam wrzucalem bylo sprzedawanych? Edit# No jak gdyby nic nowego Domyslam sie ze osoby przegladaly ten temat wiec skieruje cos do was To jest wlasnie to czego ten poradnik ma was wyzbyć... Wygodnictwo Lenistwo Dlatego właśnie nigdy nie bedziecie zarabiac tyle ile mogli byście zarabiac Dostaniecie ochłapy zamiast dużej konwersji A dla reszty, uciekajcie z Polskiego rynku i biada wam jezeli ograniczacie sie do subskrypcji sms Ten i wiele innych sposobow warto użyć do budowania czegoś większego 1. Włącz myślenie - wygodnie i łatwo nie znaczy dobrze i efektywnie 2. Zarabianie to sztuka którą trzeba rozwijać a nie zatrzymywać się na etapie śmierdzącego trolla z jaskini jak osoba o której mowa na zdjęciu z rozmowy Pozdrawiam Wyczekujcie dzisiaj może jeszcze jednego rozdziału RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - supercola - 01-08-2016 09:48 Szacuneczek za tak obszerne wiadomości :3 Sam kombinuje i kombinuje.. Zarobków trwałych niestety nie mam i dużych jak Killer też nie :> :> Ale byle swoje i iść do celu ! :3 RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - milosz998 - 01-08-2016 10:00 Trzeba przyznać że kawał dobrej roboty RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - supercola - 01-08-2016 10:00 Czemu to tak u mnie wygląda tak w ogóle ? ^^ Na koncie swoim głównym mam normalnie, ale tam kupowałem reklamy RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - mlody16918 - 01-08-2016 10:09 (01-08-2016 10:00)supercola napisał(a): Czemu to tak u mnie wygląda tak w ogóle ? ^^ Na koncie swoim głównym mam normalnie, ale tam kupowałem reklamy Pewnie dlatego, że nawet reputka nie dałeś za poradnik a chcesz korzystać. RE: Kawałek mojego poradnika rozdział 2 czyli "Błędne Myślenie" - Lanserek - 01-08-2016 10:10 Kliknij w lewym dolnym rogu na ,, zamknij'' i potem na górze również z w lewym rogu pojawi sie przycisk, który musisz kliknąć by wyglądało to jak w poradniku. Mam nadzieje, że dobrze wytłumaczyłem, bo sam z 10 min nad tym siedzialem xD |