Wizygran - nowy początek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wizygran - nowy początek (/Temat-Wizygran-nowy-poczatek-136360) |
RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 09-08-2016 19:37 Krótkie zestawienie z dziś MXRevShare: Doszła nowa paczka mini. Aktualny stan: Mini ($5): 18 / 100max Medium ($25): 1 / 500max Millionaire ($50): 0 / ∞ ClixSense: Dalej bieda ale dziś parę reklam więcej Stan konta: 4.5573$ NeoBux: Stan konta: 0.63$ BuxInside: Tutaj miałem ustalony cel 0,2GBP dziennie, póki co jest dobrze, do niedzieli miało być 1,4GBP, po 2,5 dnia osiągnąłem ten cel, a gdzie tam niedziela, byle do przodu Stan konta: 1.521£ RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 11-08-2016 20:43 Kolejna krótka notka do mojego dziennika Póki co wszystko jest w porządku , jakoś powoli kula się do przodu. W każdym z programów ciągle do przodu co bardzo mi się podoba, oby tak dalej Czego się do tej pory nauczyłem? Potrzebna jest dywersyfikacja, na moim poziomie na pewno nie będzie to inwestowanie w inne revshare. Prawdopodobnie jeżeli z PTP dalej uda mi się zarabiać w buxinside to co do tej pory, to po osiągnięciu pewnego progu pieniężnego w tym buxie, oraz po otrzymaniu w przyszłości wypłaty w clixsense wszystko pójdzie w premium i rented reff. Do czasu uzbierania 8$ w CS powinienem mieć, jeśli nic sie nie zmieni, spokojnie z 10GBP w BuxInside A z przyziemnych spraw, jutro ostatnia szychta na kopalni i 3 dni wolnego <3 MXRevShare: Dziś dokupiona paczka 5$. Aktualny stan: Mini ($5): 19 / 100max Medium ($25): 1 / 500max Millionaire ($50): 0 / ∞ Aktualne naliczenie: 3$ + 0,5$ z reklam Także wypada, iż jutro kupię kolejną paczkę ClixSense: W końcu przynajmniej trochę coś ruszyło i wpadły ankiety/reklamy. Stan konta: 5.7783$ Wczoraj zarobione: $0.6180 Dziś zarobione: $0.5830 NeoBux: Stan konta: $0.685 BuxInside: Stan konta: 2.62GBP Jeżeli ktoś ma jakiś dobry i mało znany pomysł na promowanie linku ptp, to będę wdzięczny za udzielenie rad, bardzo mi to pomoże w realizacji planu To tyle na dziś, dobranoc, powodzenia wszystkim RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 12-08-2016 19:23 Krótkie zestawienie. Widzę że zainteresowanie tematem zerowe Niestety jednak jeszcze jutro do pracy, ale potem 2,5 dnia weekendu Soplica malinowa już czeka w lodówce, a tymczasem moje postępy Od jutra godziny 17 do niedzieli wieczora nie będę nic działać, ale postępy nie powinny zbytnio spaść, jedynie ucierpi ptp w buxinside MXRevShare: Dziś dokupiona kolejna paczka 5$. ClixSense: Dziś cienko, ale i tak cały czas do przodu NeoBux: Tylko klikam, cały czas do przodu. BuxInside: Powoli do przodu, prawdopodobnie zrobię tak jak opisałem w poprzednim poście. Zarobki z PTP dzisiaj: Stan konta: To tyle na dziś, jeszcze jutro i weekend, wolne od wszystkiego ! RE: Wizygran - nowy początek - danoneksss - 12-08-2016 22:10 Ale na Mxrevshare też nie będziesz nic działał? Bo wiesz, że to oznacza brak naliczeń z paczek. RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 13-08-2016 03:20 Sobotnie reklamy bede miał czas wyklikać, tak samo jak niedzielne w niedziele wieczorem To samo sie tyczy wszystkich pozostałych RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 16-08-2016 14:36 Była dłuższa notka ale sobie wyłączyłem.. To chyba znak by sie nie kompromitować Więc: MXRevShare: Stan paczek: Mini ($5): 23 / 100max Medium ($25): 1 / 500max Millionaire ($50): 0 / ∞ ClixSense: Stan konta: 5.8843$ NeoBux: Stan konta: 0.793$ BuxInside: Stan konta: 0.291GBP Wypłata zlecona wczoraj: I to tyle, ciągle do przodu, jeśli ktoś ma coś do polecenia gdzie bez nakładu sił można zarobić małe grosze lub zna dobre sposoby na PTP to będę wdzięczny RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 20-08-2016 12:48 Oto jak na chwilę obecną prezentuje się to wszystko. Odnośnie MX ciągle mam obawy, gdyż różni ludzie różne rzeczy piszą, ale cóż, zostaje dalej. Na razie działam w tym w czym działam, nie zmieniam programów , nie szukam czego innego. Zostały 2 tygodnie do wylotu do turcji, także 2 tygodnie działania a potem zasłużona przerwa, jeśli będzie dostęp do neta to będę klikał w reklamy MX (10) , a jak nie to trudno Aktualnie: MXRevShare: Mini ($5): 26 / 100max Medium ($25): 1 / 500max Millionaire ($50): 0 / ∞ Codzienne naliczenie z paczek: 3,875$ BuxInside: Stan konta: 2.775GBP Można powiedzieć że w BuxInside zarabiam w dolarach. Po przeliczeniu z odjęciem prowizji wychodzi kasa, którą zarobiłbym w dolarach Może nieco więcej. Zauważyłem też że dolar nieznacznie, ale spadł w ostatnim czasie, więc póki co wszystko mam w PLN na koncie Payza, czyli całe 23.99zł! Kolejna wypłata z BuxInside w poniedziałek ClixSense: Stan konta: 6.8543$ Ktoś wie czy po jakimś czasie nieaktywności konta nie kasują $$? Bo boje sie że strace je podczas wyjazdu NeoBux: Stan konta: 0.886$ Chciałem włożyć 5$ do My24hourincome by sprawdzić jak to wygląda z kasą z "niepoleconych" ale nie wiem czy w ogóle warto, raczej nie To tyle, na razie byle do przodu RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 22-08-2016 18:10 Aktualnie wygląda to tak: MXRevShare: Mini ($5): 28 / 100max Medium ($25): 1 / 500max Millionaire ($50): 0 / ∞ Działam ostro póki się da, nie zanosi sie na upadek programu mimo licznych plotek BuxInside: Stan konta: 4.7GBP Jutro będzie wypłacone Na razie ciągle do przodu i tak aż do przyszłego tygodnia, potem przerwa na wakacje! #Jednak wypłata już dzisiaj! Mogłem jednak zlecić Clixsense: Stan konta: 6.9003$ Byle do wypłaty NeoBux: Stan konta: 0.932$ Tutaj także póki co, byle do wypłaty Jak na razie 3 wyruszam na wakacje do Turcji, a aktualnie zacząłem remont pokoju + oddaje auto do mechanika, same wydatki a dolary słabo wpadają, trzeba to poprawić RE: Wizygran - nowy początek - Zawadson - 23-08-2016 12:30 Po 3 miesiącach nieaktywności w Clixsense kasują konto. RE: Wizygran - nowy początek - Wizygran - 23-08-2016 13:50 Chyba zerują, bo konto mam dawnooo założone i jak sie jakis czas temu zalogowałem to 0.00, a teraz działam i boje sie, dlatego pytam chyba ze cos sie zmienilo, ale skoro 3 miesiace to luz |