Odnowienia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Odnowienia (/Temat-Odnowienia-136275) Strony: 1 2 |
RE: Odnowienia - fejQ - 28-07-2016 09:39 Tzn ogólnie rzecz biorąc to testowałem klika i z tych tetowanych najlepiej przypadł mi LeadMore (stawka, zliczanie leadów z pustych kont, możliwość łączenia 2 programów, aktyalizowanie statystyk na bieżąco). Zawsze byłem zadowolony z leadmore. Jednak z dwóch powodów zastanawiam się nad zmianą serwisu. Po pierwsze ten nagly spadek konwersji na LM a poza tym chciałbym mieć też jakiś dochód pasywny z odnowien RE: Odnowienia - lary1211 - 28-07-2016 09:45 (28-07-2016 08:30)michal86ole napisał(a):Ja posiadam ponad 1000 aktywnych odnowień i co poniedziałek nie mam nawet tych 30 odnowień więc nie moge powiedzieć że jestem zadowolony, a żeby to uzbierać to naprawde troche czasu musiałem poświęcić(28-07-2016 07:46)fejQ napisał(a): Witam. Pytanie do osób, które zarabiają na serwisach SubSMS z odnowieniami (np eforsa). RE: Odnowienia - Karewer - 28-07-2016 09:46 Jeśli chodzi o nagły spadek konwersji, to nie odpowiem, bo na LM wpada mi z automatu aktualnie. U mnie to wygląda dobrze, bo automat generuje mi ruch na poziomie 30-70 UU dziennie i zawsze te 3-4 leady wpadną. Odnowienia i pasywny zarobek to bardzo fajna sprawa zwłaszcza, że dziś 80% numerów to pewnie same abonamenty. Z drugiej strony coraz więcej osób decyduje się blokować usługi premium przy podpisywaniu umowy lub w trakcie zwłaszcza, gdy ten telefon będzie/jest przeznaczony dla nastolatka RE: Odnowienia - fejQ - 28-07-2016 09:57 Mój target to raczej panowie +30 RE: Odnowienia - maniek250 - 28-07-2016 10:01 Kiedyś na eforsie do odnowień zostawało średnio 20% ludzi ale teraz nie wiem bo dość dawno nie promowałem nic na większą skale. aktualnie gdzieś od pół roku nie wypisało mi się ok. 15 osób i co poniedziałek odnawia RE: Odnowienia - mahuzz - 28-07-2016 11:24 Na eforsie co poniedziałek mi wpada 7,50-22,50. Co nie zmienia faktu ze LM rulez i konwersja to nie wina serwisu. RE: Odnowienia - fejQ - 28-07-2016 11:52 @mahuzz Jeśli chodzi o konwersję na LeadMore to obawiam się, że może być to wina serwisu ;/ dziś kilka razy miałem akcję, że chłop się zarejestrował do subów przez program "pobieranie" i wiedział, że po rejestracji mu wyskakuje do pobrania program Torpedo oraz informacja o zalogowaniu się do strefy VIP, czyli wszystko to co powinno być po wprowadzeniu prawidłowego kodu z SMSa a mimo to leadów mi nie naliczyło. Pisałem do Arka, ale póki co brak odpowiedzi... Czy ktoś z Was może wiedzieć co może być przyczyna??? RE: Odnowienia - Martin676 - 28-07-2016 12:08 Ze swojej strony polecam Ci LeadNetwork - odnowienia po 2 zł wpadają mi od ponad roku, zapisało się wtedy około 100 osób, w godzinach szczytu odnawiało mi się około 20%, chociaż był też dzień, gdzie mialem dokładnie 37 odnowie mega dziwna sytuacja ale zapamiętałem to dobrze Jeżeli ktoś kto się zapisze faktycznie będziesz miał kasę, nawet po kilku miesiącach, o ile się nie wyrejestruje - swojego leada dostaniesz, nie to co w...(przykład poniżej) A wtrącając się do tematu, dobrze, że Leadmore zlicza każdego leada - ponad połowa przypadków to doładowania konta po "jakimś czasie". A niektóre serwisy, które płacą za leada dopiero gdy ofiara ma wymaganą kwotę na koncie to śmiech na sali. Ostatnio robiłem testy. Zapisało się 45 osób i w ciągu 2 miesięcy żadna z nich niby nie miała na koncie 6,15, bo nie zaliczyło mi żadnego leada RE: Odnowienia - fejQ - 28-07-2016 12:13 @Martin676 jesli chodzi o leadnetwork, mam kilka pytan: 1.Jakie są stawki za Suba (ile dostajemy my i ile placi ofiara?) 2.jak wygląda kwestia zaliczania leada z pustego konta? dostajemy kasę od razu? dostajemy dopiero jak ktoś zasili konto? czy jesli ktoś aktywuje suba a nie ma nic na koncie to nigdy nie dostajemy nic za to, nawet jak doladuje konto za kilka dni? 3.czy wyplaty są kiedy chcę? np codziennie czy jest jakiś limit? |