![]() |
[Nieaktualne]Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Counter-Strike (/Forum-Counter-Strike-40) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-102) +---- Wątek: [Nieaktualne]Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! (/Temat-Nieaktualne-Wiadomosc-od-GameServ-Serwery-ONLINE-13624) Strony: 1 2 |
RE: Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Pucki - 19-09-2010 23:09 serwer juz dziala zapraszam do gry jeszcze tylko pare poprawek i juz bedzie tak jak dawniej ![]() RE: Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Marello - 20-09-2010 06:36 Oczywiście ja musiałem wrócić z Zielonej Góry odpalić serwer bo żadnej cipce się nie chciało dupy z miejsca ruszyć! RE: Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Pucki - 20-09-2010 08:11 ja krzyczalem a wystarczylo powiedziec ze trzeba tylko odpalic ale marello przynajmniej wczoraj zalatwilem muze na serwerze bo nie dzialala siedzialem do 12 w nocy i czekalem az luki zrobi i oczywiscie musialem tez go poprosic o wlaczenie mi admina bo tez nie bylo. RE: Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Mr.Hardy - 20-09-2010 13:59 pucki spokojnie RE: Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Satan - 22-09-2010 06:22 Co to kr*rwa jest ? Co to k*rwa ma być ? Server znowu offline ? No tych z GejSerwa chyba zdrowo pop*erdoliło -.-' RE: Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Marello - 22-09-2010 09:09 Coś nie działa tak jak powinno po ostatniej awarii już do nich napisałem jesli nie rozwiążą szybko tego problemu, chyba będziemy zmuszeni zmienić hosting ;/ RE: Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Mr.Hardy - 22-09-2010 15:07 Proponuje Shoters albo pukawke lub hit4u albo tak jak maja DW - Dzikie Wory 1shot1kill RE: Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Satan - 22-09-2010 15:17 Ich hosting jest do dupy bo pingi tam wysokie są ![]() RE: Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Marello - 22-09-2010 15:35 Ale jesteście dwa Neosy jeden z drugim -_-' A ja proponuję własnego dedyka wiecie gdzie mam posty tego typu?! Co do naszego serwera już wszystko jest ok jedynie zrobić reset ranku i wywalić 2 pluginy ![]() Wiadomość od GameServ ! Serwery ONLINE ! - Marello - 19-03-2011 09:15 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |