Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-Nisza-na-TOP-ie-Pod-Allegro-Serwisy-Aukcyjne-136179)

Strony: 1 2

RE: [SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! - Toskan - 02-08-2016 22:07

Na miejscu kupujacych zadalbym zwrotu kasy. Nie dotrzymales warunkow sprzedazy/umowy.

RE: [SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! - Bravo - 02-08-2016 22:13

Faktycznie jak osoby wyżej powiedziałeś że sprzedajesz tylko 5 sztuk ani jeden sztuki więcej dlatego dotrzymam warunków Smile Albo kupujący zrobią tak jak powiedział Toskan Smile

RE: [SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! - Damkofr - 02-08-2016 22:41

Jak napisał że została ostatnia sztuka tojuż pewnie opierdzilił na PW z 20 sztukbeka

RE: [SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! - Mirror - 02-08-2016 23:03

Ostatnio to całe sprzedawanie poradników schodzi na psy... facepalm

RE: [SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! - supercola - 02-08-2016 23:03

(02-08-2016 22:41)Damkofr napisał(a):  Jak napisał że została ostatnia sztuka tojuż pewnie opierdzilił na PW z 20 sztukbeka

Nie ? Widzę chamstwo panuje na tym forum Smile Zarzucasz mi coś ? Sprzedałem do tej pory 5 sztuk.

(02-08-2016 21:55)kamilowskii napisał(a):  Ja ogólnie kupiłem ten poradnik i jestem nieusatysfakcjonowany, cały czas coś nie działa. A rynek zaczyna być przesycony i janusze sprzedają już ten produkt za groszę. Zaczynam wątpić, że cokolwiek mi się zwróci a kolega planuje sprzedawać dalej Huh

Oczywiście.. Każdy kto u mnie kupił jak napisze, że mu coś nie działa - otrzymuje najnowszą wersję Smile To że ktoś nie umie czegoś zrobić, zapytać to już nie moja wina .. Dodatkowo już się zwróciło to 2 osobom na pewno - bo się kontaktowałem. To, że nie myślisz, ograniczasz się do jednego serwisu i do produktu wymienionego w poradniku, nie pytasz na dodatek.. TO tylko i wyłącznie TWOJA wina. Tyle w temacie, dziękuje.

(02-08-2016 22:07)Toskan napisał(a):  Na miejscu kupujacych zadalbym zwrotu kasy. Nie dotrzymales warunkow sprzedazy/umowy.
Wszystko dotrzymuje Smile Zapewniam pomoc, jak komuś coś nie działa to pomagam. I mogą to potwierdzić pozostałe osoby..

Chciałbym nadmienić, że taka osoba jak kamilowski ogranicza się, nie myśli i takich osób będzie dużo... Jak Program nie działał, a sprzedałem go 3 sztuki - zgłosiła się jedna, dwie kolejne po 2 dniach - Mądre podejście Smile Dużo takich osób jest i będzie. Produkt nie wypala się jeśli się myśli.

(02-08-2016 21:51)Gremquen napisał(a):  To jak wystawiałes poradnik na sprzedaż to nie wiedziałeś, że przedmiot dobrze się sprzedaje i konkurencja nic nie zmieni?

Mówisz, że kupujący jeszcze nie zwiększyli konkurencji do tego stopnia, że nie można na tym zarobić. Tylko że jak ktoś kupił nisze na dniach to wcale nie musiał jeszcze w pełni się do niej przykładać.

Ja bym się zdenerwował jakbym to kupił od ciebie z myślą, że niszę zdobędą jeszcze tylko 4 osoby, a po wszystkim sobie sprzedajesz dalej... Bądź poważny.

Aa ja Proszę o czytanie ze zrozumieniem Smile Wszyscy ograniczają się do Allegro - i tam jest przesyt i będzie... Można tam oczywiście zarobić jeśli się pomyśli, ale jest wiele innych serwisów.

Ii chciałbym pozdrowić jeszcze osobę, która wysłała mi fałszywe potwierdzenie przelewu :3 - Pozdrawiam serdecznie ! Oczywiście poradnika nie dostała Smile

RE: [SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! - Hybrid1990 - 02-08-2016 23:30

supercola widząc jakie opinie pojawiły się w twoim temacie, masz dwie opcje - kontynuujesz sprzedaż i wyrabiasz sobie opinię niedotrzymującego warunków sprzedaży / pazernego na kasę, lub przystajesz na głosy użytkowników i kończysz sprzedaż na pięciu sprzedanych sztukach tak jak napisałeś na samym początku, zachowując przy tym twarz. Wybór należy do ciebie.

Nie ma znaczenia czy pole do popisu jest duże, czy miejsc do sprzedaży jest sporo. Miało być 5 sztuk i tyle. Następnym razem gdy będziesz sprzedawał poradnik, określ dokładnie warunki sprzedaży sztuk poradnika w pierwszym poście, a nie tydzień po, gdy już wszystkie zostały sprzedane, bo w ten sposób robisz w bambuko osoby które kupują poradnik i patrzą na to ile sztuk będzie sprzedane.

RE: [SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! - Toskan - 02-08-2016 23:31

Nie neguje tego, ze pomagasz. Twoja oferta byla taka a nie inna, na koncu dopisales 'ilosc sprzedawanych sztuk 5, nie chce robic konkurencji' wiec kazdy kupujacy mial to na uwadze (konkurencja). Tj. Ktos wczesniej wspomnial nie kazdy od razu po zakupie bedzie dzialal tym sposobem, a Ty od razu badasz rynek i stwierdzasz, ze jeszcze mozna zapelnic 'luke' i opchne 'se' jeszcze z 5 czy tam ile chcesz sztuk.

PS
Z takim Twoim podejsciem to nie wiadomo ile tych sztuk naprawde sprzedales tutaj badz na innych forach.

Ps.2
Jak tu nie pic?

RE: [SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! - supercola - 02-08-2016 23:33

Zamykam sprzedaż.

PS. Pozdrawiam wszystkich, którzy robili OFF-TOPIC i nabijali sobie posty :3 Mądre podejście. Również tych, którzy okazali się zwykłymi chamami :3 Następnym razem Proszę o PW Smile Pozdrawiam.

[SPRZEDAM] Poradnik - Nisza na TOP'ie ! Pod Allegro / Serwisy Aukcyjne ! - nitram - 03-08-2016 06:43

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.