Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! (/Temat-Jak-stworzyc-wlasny-JACKPOT-CS-GO-136003)

Strony: 1 2

RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - RaiZeN - 25-07-2016 11:20

samego api nie blokuja, jedynie do stron hazardowych, na razie tylko tych wiekszych

RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - supercola - 25-07-2016 22:26

Ja mam od jakiś 2 miesięcy jackpota, nie mam jak tego rozeklamowac także zyski zerowe :> Zabezpieczenia wszystkie porobione, bo tak to się włamywali Smile Także trochę straciłem na to.

RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - Obamakiller - 26-07-2016 09:50

Trzeba liczyć się z tym, że sama reklama kosztuję kilka set złotych (dobra reklama)

RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - PaulRcootiC - 26-07-2016 15:50

(25-07-2016 22:26)supercola napisał(a):  Ja mam od jakiś 2 miesięcy jackpota, nie mam jak tego rozeklamowac także zyski zerowe :> Zabezpieczenia wszystkie porobione, bo tak to się włamywali Smile Także trochę straciłem na to.

Zaproponuj jakimś większym Youtuberom współprace Jerk2

RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - xQuait - 27-07-2016 12:52

Up^
A słyszałeś ile Ci YouTuberzy biorą za odcinek na takim Twoim jackpocie? Nie mówię tu akurat o dramat która teraz krąży po sieci. Ale średnio trzeba liczyć ok. 5000zł żeby przygarnąć takich graczy.

RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - PaulRcootiC - 27-07-2016 18:17

Adryan wziął 900zł za odcinek Lol

RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - xQuait - 28-07-2016 15:52

Tylko zobacz ile taki Adryan ma wyświetleń na tych filmikach a ile jakiś Izak czy ktoś podobny

RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - DonColone - 11-08-2016 21:30

Skrypt ogólnodostępny w internecie, także bez wydania paru tysięcy na zabezpieczenie tego nie obejdzie się. Inaczej ciągle będą włamy i zamiast zarobić będzie się traciło co w przypadku "niewypłacalności" serwisu, zniechęci użytkowników do korzystania z niego.