Poradnik Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! (/Temat-Jak-stworzyc-wlasny-JACKPOT-CS-GO-136003)Strony: 1 2 |
RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - RaiZeN - 25-07-2016 11:20 samego api nie blokuja, jedynie do stron hazardowych, na razie tylko tych wiekszych RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - supercola - 25-07-2016 22:26 Ja mam od jakiś 2 miesięcy jackpota, nie mam jak tego rozeklamowac także zyski zerowe :> Zabezpieczenia wszystkie porobione, bo tak to się włamywali Także trochę straciłem na to. RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - Obamakiller - 26-07-2016 09:50 Trzeba liczyć się z tym, że sama reklama kosztuję kilka set złotych (dobra reklama) RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - PaulRcootiC - 26-07-2016 15:50 (25-07-2016 22:26)supercola napisał(a): Ja mam od jakiś 2 miesięcy jackpota, nie mam jak tego rozeklamowac także zyski zerowe :> Zabezpieczenia wszystkie porobione, bo tak to się włamywali Także trochę straciłem na to. Zaproponuj jakimś większym Youtuberom współprace 2 RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - xQuait - 27-07-2016 12:52 Up^ A słyszałeś ile Ci YouTuberzy biorą za odcinek na takim Twoim jackpocie? Nie mówię tu akurat o dramat która teraz krąży po sieci. Ale średnio trzeba liczyć ok. 5000zł żeby przygarnąć takich graczy. RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - PaulRcootiC - 27-07-2016 18:17 Adryan wziął 900zł za odcinek RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - xQuait - 28-07-2016 15:52 Tylko zobacz ile taki Adryan ma wyświetleń na tych filmikach a ile jakiś Izak czy ktoś podobny RE: Jak stworzyć własny JACKPOT CS:GO ! - DonColone - 11-08-2016 21:30 Skrypt ogólnodostępny w internecie, także bez wydania paru tysięcy na zabezpieczenie tego nie obejdzie się. Inaczej ciągle będą włamy i zamiast zarobić będzie się traciło co w przypadku "niewypłacalności" serwisu, zniechęci użytkowników do korzystania z niego. |