![]() |
Fejq - Mój dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Fejq - Mój dziennik pracy (/Temat-Fejq-Moj-dziennik-pracy-135981) |
RE: Fejq - Mój dziennik pracy - fejQ - 21-07-2016 10:00 Podejrzewam, że 90% użytkowników tego forum zarabia nieuczciwie. Mało kto chyba oferuje real content na subach ![]() RE: Fejq - Mój dziennik pracy - Captain - 21-07-2016 10:02 Dużo mniej niż 90%, może maksymalnie połowa tej liczby w ogóle zarabia na jakimkolwiek rodzaju subów. Ostatnio to chyba nawet Revshare wyparły suby jeśli chodzi o popularność. Wszędzie pełno tego MxRevshare i innych, chyba co trzeci dziennik o tym... Ale tak czy siak nawet gdyby teoretycznie większość czy wszyscy tutaj zarabiali nieuczciwie to i tak nie zmniejsza w żaden sposób Twojej winy. RE: Fejq - Mój dziennik pracy - fejQ - 21-07-2016 10:10 nie mam żadnego poczucia winy i tymbardziej jakichkolwiek wyrzutów sumienia względem napalonych, wulgarnych desperatów ![]() ![]() RE: Fejq - Mój dziennik pracy - Olszi - 21-07-2016 10:11 (21-07-2016 09:56)Captain napisał(a): Ja na Twoim miejscu bym takiego dziennika nie zakładał i nie przyznawał się na czym zarabiam. Ale nie jesteś na jego miejscu. RE: Fejq - Mój dziennik pracy - aero2 - 21-07-2016 10:16 Jak nie masz co do garnka na obiad włożyć to i moralność czy czyste sumienie ci nie pomoże, a ci uczciwi ci nie pomogą, bo przecież powinieneś sobie zarobić... RE: Fejq - Mój dziennik pracy - Captain - 21-07-2016 10:25 (21-07-2016 10:11)Olszi napisał(a):(21-07-2016 09:56)Captain napisał(a): Ja na Twoim miejscu bym takiego dziennika nie zakładał i nie przyznawał się na czym zarabiam. I całe szczęście! To obrzydliwe godzinami udawać jakieś zboczone panienki i podrywać napalonych półmózgów nakłaniając ich do wysyłania smsów. W takiej robocie to człowiek nie dość, że się nie rozwija to jeszcze nawet chyba się cofa! (21-07-2016 10:16)aero2 napisał(a): Jak nie masz co do garnka na obiad włożyć to i moralność czy czyste sumienie ci nie pomoże, a ci uczciwi ci nie pomogą, bo przecież powinieneś sobie zarobić... Ten post kompletnie nie pasuje do tego dziennika. Autor dziennika przecież zrezygnował z normalnej dobrze płatnej pracy dla subów. Więc to absolutnie nie jest sytuacja, że zarabia tak z biedy. Nie ma co go usprawiedliwiać... RE: Fejq - Mój dziennik pracy - fejQ - 21-07-2016 10:38 "W takiej robocie to człowiek nie dość, że się nie rozwija to jeszcze nawet chyba się cofa" masz prawo do własnego zdania tak jak ja do swojego więc się nie zgodzę z tym. wg mnie (zaznaczam wg mnie) takie zarabianie rozwija w pewnym sensie zdolność manipulowania ludzmi co przydaję się w życiu. masz inne zdanie? ok, masz do tego prawo... A co do tego czy to uczciwe czy nie...? wskaż mi chociaż jedną osobę która jest w pełni uczciwa. Nie zarzucam Ci, że tez jesteś oszustem w jakiejkolwiek dziedzinie ale sobie odpowiedz na proste pytania: -czy np wszystkie filmy, pliki mp3 na Twoim kompie pochodzą z legalnego żródła czy znajdzie się coś z torrentów lub warezów? (jesli wszystko masz legalne chwała Ci za to, ale jeśli chodź raz ściągnąłeś film z neta to wiedz, że jest to niemoralne, nieuczciwe itp) -czy w "normalnej pracy" wszystkie dni w swoim życiu przepracowałeś mając umowę? (jeśli zdarzyło Ci się pracować chociaż parę dni na czarno tzn, że oszukałeś Państwo a to jest niemoralne i nieuczciwe) -czy przez całe życie jeżdząc np komunikacją miejską zawsze kasowałeś bilet i nigdy nie zdarzyło Ci się przejechać na gapę? (jeśli chodż raz przejechałeś bez biletu to wiedz, że to niemoralne i nieuczciwe, bo ktoś kupił bilet a ty skorzystałeś z autobusu za darmo) Wiem, że pytania to może nie do końca są na temat, ale postawiłem je by zobrazować Ci to, że NIKT nie jest w pełni moralny i uczciwy. Mnie nie musisz odpowiadać na te pytania, bo to Twoje życie i chuj mi do tego ![]() ![]() RE: Fejq - Mój dziennik pracy - mahuzz - 21-07-2016 10:41 (21-07-2016 09:56)Captain napisał(a): W pracy etatowej przynajmniej zarabiałeś uczciwie (chyba). A tutaj co robisz? Suby i ewhoring? Naciągasz jakichś napalonych ćwierćmuzgów na wysyłanie sms w zamian za nagie fotki których i tak nie dostają? Ten post to chyba jakiś żart ![]() Co Ci do tego jak zarabia? Co masz do jego sumienia? Nic! Robi co chce, zarabia fajne sumy, robi to poniekąd legalnie. A ja już wiem - zazdrość chyba ![]() Też mnie ewhoring nie fascynuje i dlugo bym nie wytrzymał, ale jedno jest pewne - idzie się nieźle uśmiać i zarobić ![]() ![]() ![]() Powodzenia @[fejQ] ! ![]() RE: Fejq - Mój dziennik pracy - Olszi - 21-07-2016 10:47 Capitan, dlaczego oceniasz coś jedynie na podstawie własnego subiektywnego zdania? To, że coś dla Ciebie jest niemoralne nie znaczy, że dla osoby x również będzie To, że coś Cię obrzydza nie znaczy, że osobę x również obrzydzi RE: Fejq - Mój dziennik pracy - Sepkil - 21-07-2016 10:47 Panowie! ![]() |