Promowanie niszy SEO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Promowanie niszy SEO (/Temat-Promowanie-niszy-SEO-135904) Strony: 1 2 |
RE: Promowanie niszy SEO - Brodzik23 - 30-07-2016 08:24 Mam wrażenie że autor tematu oczekuje trochę informacji jak wypozycjonować niszę Wielu pozycjonerów ma swoje unikalne metody i raczej nie sądzę by ktokolwiek zechciał je tutaj udostępniać Więc zostaje Ci linkowanie + linkowanie zapleczowe Jeżeli dopiero wchodzisz w ten rynek/dział to warto by było się przygotować na długi okres bez większych efektów (moje zaplecze budowałem ponad 8 mcy ) RE: Promowanie niszy SEO - s_matysik - 30-07-2016 10:47 Widzę większość osób pisze tutaj totalne głupoty. Krótka lekcja: -za linkowanie nie ma Bana (napisał ktoś że za 100k linków"Baanik") -Google nie rozróżnia"jakościowych" linków od spamowch, rozróżnia tylko po miejscówkach które leżą w DT, tak więc odpowiednio przyłożony blast 100k z odpowiednich miejscówek które nie są w DT daje wzrosty -Google łyka sieczkowate teksty, nie potrafi rozróżnić tych "jakościowych" Algo Google dalej jest głupie a ostry BHS działa. Algo po prosty stara się uodparniać na działanie różnych linków, między innymi przez osoby które bezmyślnie ładują linki do DT i krzyczą że seo nie działa Proszę nie wypisywać takich głupot na forum które dezinformują początekujących!! Polecam własne testy. RE: Promowanie niszy SEO - czainik111 - 04-08-2016 14:58 Co to jest DT oraz BHS ? RE: Promowanie niszy SEO - ar4 - 04-08-2016 15:21 BHS = Black hat seo DT = disavow tool |