Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) (/Temat-Referral-Commission-Pool-Gwarantowane-Prowizje-z-Poleconych-Bez-Poleconych-135812) |
RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych! - Matthew98 - 16-07-2016 18:55 Nikt nie powiedział że jest "najlepszym" rekruterem na świecie i nikt nic nie powiedział o zaufaniu. Od lat jest jednym z najbardziej znanych promotorów w tej niszy i wiadomo, że to prawdziwa osoba a nie fejkowy profil założony przez Raviego z Indii. Admin zarabia (głównie z revshare obecnie, ale też inne formy marketingu) po kilka tysięcy USD dziennie, więc naprawdę średnio opłaca mu się niszczyć swoją ciężko wypracowaną markę i cały biznes dla jednorazowej ucieczki z kasą użytkowników. Bardziej chodzi mu o wypromowanie się, bo jako admin ma większy rozgłos niż jako promotor. Jego osoba jedynie sprawia że program ma większe szanse na długoterminową działalność, ale nic nie gwarantuje i nikt nic takiego nie pisał. System cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem i prawdopodobnie będzie jednym z największych jeśli nie największym launchem tego roku. Ja mam bardzo duże oczekiwania wobec programu, ale to tylko moja opinia. Znam admina dłuższy czas i dlatego pewnie inaczej do tego podchodzę, ale czas pokaże że nie posypywałem tematu brokatem @EDIT Co do Referral Commission Pool bo były pytania: napisałem do admina i tak, trzeba będzie mieć tylko jedną paczkę. Czyli można będzie dostawać prowizje przy wkładzie od $5 (chociaż niekoniecznie polecam wchodzenie w revshare z minimalnym kapitałem - to chyba oczywiste) RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Matthew98 - 16-07-2016 21:33 Update o problemach z serwerem https://www.facebook.com/drew.burton.963/videos/vb.100009305535588/1648151278838374/?type=2&theater Okazuje się że forma zajmująca wzięła za to $4000 i... dała ciała. Więc nastąpi zmiana usługodawcy. RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Pan Inwestor - 16-07-2016 21:40 Dubel w zasadzie: http://zarabiam.com/Temat-Program-topowego-rekrutera-w-revshare-MY24HOURINCOME-paczka-od-5-120-ROI-135308?page=3 RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - djMruczekk - 16-07-2016 22:15 Grrr strona nie działa Z takimi problemami skończy jak modestrevshare xD RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Matthew98 - 16-07-2016 23:31 Jest 30 dni do startu, więc jest sporo czasu żeby wyłapać niedociągnięcia Wykupił najdroższy hosting (który w teorii dałby radę obsłużyć bazę danych Facebooka) a dali ciała po całości No ale co zrobisz... trzeba czekać na nowy serwer RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Matthew98 - 17-07-2016 11:11 Jak widać admin ma dość nietypowe rezultaty w revshare - właśnie przekroczył 500,000 paczek w Fort Ad Pays Miejmy nadzieję że program będzie miał równie dobre wyniki RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - szarydg - 17-07-2016 11:22 hmm brzmi ciekawie chyba przetestuję RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Matthew98 - 17-07-2016 18:57 Pewna osoba napisała mi na Facebooku że wypłaty jednak będą nielimitowane zamiast $1,000 dziennie (7 dni w tygodniu), ale jeszcze nie potwierdziłem tego bezpośrednio u admina. Nowy serwer już na chodzie, strona powinna działać bez zarzutu. 2,000+ rejestracji w systemie w ciągu 1.5 doby! RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Matthew98 - 18-07-2016 00:43 Do wygrania $100 i więcej! Cytat:$100 giveaway time...https://www.facebook.com/drew.burton.963/videos/1653598831626952/ Do wygrania $100 Krok 1) wrzucić film na YT długości 0.5-1.5 minuty (wideo w swoim języku) Krok 2) Tematem filmiku mogą być twoje odczucia w kwestii rozwoju programu jako że jest nas już ponad 2000 a strona działa tylko od 18 godzin Krok 3) Tytuł filmu: my 24 hour income with (twoje imię) Step 4) Do opisu dodaj swój reflink i link do swojego profilu na Facebooku Wkrótce będzie, więcej konkursów - do wygrania będą laptopy, tablety i inne takie tam RE: Referral Commission Pool - Gwarantowane Prowizje z Poleconych... Bez Poleconych =) - Matthew98 - 18-07-2016 11:16 Firma odpowiedzialna za hosting musi jeszcze raz podrkręcić serwer, żeby pomieścić taką ilość użytkowników i prospektów wizytujących stronę. Obecnie na stronie przebywa 4000 do 6000 osób w tym samym czasie i nasz ranking w Alexa podskoczył o ponad 150,000 miejsc w ciągu ostatnich 10 godzin!!! Wideo update https://www.facebook.com/drew.burton.963/videos/1653852068268295/ |