![]() |
Pokemon go - gracie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +--- Wątek: Pokemon go - gracie? (/Temat-Pokemon-go-gracie-135761) |
RE: Pokemon go - gracie? - Artinesse - 15-07-2016 13:37 Gram nie gram... dla ciekawości pobrałam apke kilka dni temu. Odpaliłam na 10 minut i udało się zdobyć trzy pokemony. Ja przyznam już z tego wyrosłam dawno, ale za dzieciaka lubiłam zbierać karty z pokemonami, naklejki z rogalików i żetony z chipsów ![]() Ogólnie fajna zabawa dla fanów pokemon. RE: Pokemon go - gracie? - Adrianolsz - 15-07-2016 14:55 Jak ktoś nie ma planów na wakacje, to może je spędzić z Pokemonami RE: Pokemon go - gracie? - Devil877 - 15-07-2016 17:30 Nie gram ale dawno temu oglądałem jak były w TV ![]() RE: Pokemon go - gracie? - Hybrid1990 - 15-07-2016 18:24 Cytat:Tego można było się spodziewać, gdy pokemonowe szaleństwo opanowało świat. Polowanie na kieszonkowe potwory czasem prowadzi na manowce, o czym dotkliwie przekonał się 28-letni kierowca. Jednocześnie grał i prowadził samochód. (...) Polowanie na kieszonkowego potworka skończyło się kolizją z drzewem stojącym na poboczu jednej z ulic w nowojorskim Auburn. Kierowca przyznał przybyłym na miejsce policjantom, że próbował złapać niejakiego Squirtle. ![]() info: klik! lub klik! RE: Pokemon go - gracie? - Magisterek - 16-07-2016 01:03 Nie gram, z ciekawosci chcialem pobrac ale jeszcze nie wprowadzili do google play... Co do posta wyzej, jakbym widzial pana na tym filmiku. RE: Pokemon go - gracie? - Artinesse - 16-07-2016 07:56 Wczoraj odpaliłam dwa razy i trafiłam na jakiś super moment, bo wpadły mi cztery pokemony, medal, duża ilość pokebali i wbiłam dwa levele. Apke odpalałam na kilka minut przez dwa dni i od początku wszystko leci jak oszalałe. Mimo tego, że nigdzie nie chodzę. Zbieram wszystko w pobliżu domu. Ciekawa jestem co będzie jak dzisiaj odpalę pokemony ![]() Nie jest powiedziane, że trzeba chodzić gdzieś czy jeździć. Samo wszystko wpada. Ogólny mój stan na teraz siedem pokemonów, trzeci level + sporo pokebali. RE: Pokemon go - gracie? - moreNeed - 16-07-2016 08:02 (14-07-2016 23:41)twardy napisał(a): Nie, ale moze dlatego, ze nigdy tego syfu nie lubilem za dzieciaka. Twój awatar twierdzi,że kłamiesz ![]() RE: Pokemon go - gracie? - qwertybsk - 16-07-2016 15:35 czego ten temat jest w wiadomościach ![]() RE: Pokemon go - gracie? - mintek14 - 16-07-2016 16:24 Jak to mówią selekcja naturalna stała się faktem. Wypadki itp z udziałem idiotów RE: Pokemon go - gracie? - lorenp - 21-07-2016 19:12 ciekawy artykuł na ten temat http://zarobwsieci.pl/pokemon-go-konspiracja-cia-i-google/ ile w tym prawdy? |