Zarobek na Facebooku. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarobek na Facebooku. (/Temat-Zarobek-na-Facebooku-135609) |
RE: Zarobek na Facebooku. - hosezbsk - 12-07-2016 14:52 Czuje niezłe efekty po takiej rozpisce Powodzenia RE: Zarobek na Facebooku. - war43 - 12-07-2016 15:35 Polecam Obejrzeć Coś dla osób, które bardzo długo układają rozbudowany plan pracy zanim zaczną cokolwiek robić (testować w praktyce). Prosty przykład takiego problemu widać nawet w moim dzienniku: Facebook poprosił mnie o weryfikację telefoniczną kont już pierwszego dnia, a ja tego nie przewidziałem. Z tym na szczęście poradziłem sobie bez większych problemów, ale już wiem na przykład żeby nie zajmować się Aplikacją, Fanpage'm, czy Landing Page'm, dopóki nie przygotuję sobie miejsca reklamowego (w tym przypadku kont na Facebooku). Tak więc: 2. Zacząć działać. 1. Wymyślić zarys planu. 2. Testować go w praktyce, działać i poprawiać na bieżąco. Jeśli ktoś ma odmienne zdanie, to zapraszam do dyskusji. EDIT @[sulliwan93] Jesteś trzecią osobą, która pyta mnie o mentoring w skracaniu, więc napiszę publicznie. NIGDY nie zajmowałem się poważnie skracaniem. Ustawiłem po prostu automat pod Sub-SMS 24/7 (VPS) pod erotykę. Shorte użyłem tam jako małego dodatku - Zdjęcia "na zachętę" przez Shorte, a Film przez Sub-Sms Pieniądze z Subskrypcji leciały na konto bankowe, na wydatki ogólne. Zaś pieniądze z Shorte leciały na PayPal i były przeznaczane na wszelkie drobne inwestycje. Przez cały czas działania automatu zarobiłem ~4000zł na Sub-SMS i zaledwie 340$ na Shorte. RE: Zarobek na Facebooku. - sulliwan93 - 12-07-2016 15:41 Powodzenia. Te 340$ i mnie w oczu kuje Mam nadzieję, że jakiś mentoring powstanie. RE: Zarobek na Facebooku. - war43 - 12-07-2016 17:57 Dzień Drugi Pobrałem kolejne 3 paczki, po 30 zdjęć każda. Założyłem jedno konto na Facebooku oraz wypełniłem profil (Zdjęcia, Udostępnienia, Posty, Grupy, Like dla kilku FP). Jednak przy zakładaniu kolejnego profilu Facebook kompletnie się zbuntował. Od razu po założeniu konta otrzymałem bana. Na szczęście posiadam zrootowany telefon, internet na karcie SIM (zmienne IP) oraz aplikację do zmiany ID Telefonu. Tak więc później spróbuję założyć konta z poziomu telefonu i zobaczę, czy wtedy Facebook pozwoli mi z nich korzystać poprzez komputer. I kolejny raz sprawdziła się teoria z poprzedniego postu, o wielkich planach i małych błędach. EDIT: Właśnie mocuję się ze stroną SmsPVA.com ponieważ NextPlus buntuje się razem z Facebookiem i albo wcale nie chce mi dać numeru, albo daje mi taki, który został już wykorzystany na fb. Miał ktoś jakieś doświadczenia z tą stroną? EDIT2 Albo i niekoniecznie! Wytrwałość popłaca. DZIEŃ DRUGI PO RAZ DRUGI Plany na dziś: Konta 1,2,3
Konta 4,5,6
Konta założyłem z poziomu telefonu. Do ich założenia nie użyłem maila, tylko od razu numeru telefonu pozyskanego na stronie SMSpva.com Przypomniałem sobie, że mam tam jeszcze 11$, które zostały mi po nieudanej pracy z instagramem. (Będzie z tego 110 aktywacji) Przy okazji wpadłem na banalny pomysł, w jaki sposób przyśpieszyć sobie pracę (Nie wiem dlaczego wpadłem na to dopiero dziś ) - Teraz, gdy wypełniam profile dodając posty, nie ustawiam daty od razu. Najpierw dodaję wszystkie posty, a później edytuję wszystkie daty i idzie mi ~2x szybciej. RE: Zarobek na Facebooku. - war43 - 15-07-2016 10:06 Dzień 3 Tu nie będę się rozpisywać ponieważ jestem obecnie u dziewczyny i nie dysponuję zbyt wielką ilością czasu. Z resztą wspominałem, że nie będę pracować codziennie. W planach miałem założenie trzech kont, ale zamiast tego znalazłem 3 stare konta - w tym dwa mają 1000-2000 obserwujących. Tak więc nadal uzupełniam grupy na nowo zakładanych kontach, a następnie zacznę zbierać na nie obserwujących. RE: Zarobek na Facebooku. - mikuss - 15-07-2016 10:13 Powodzenia i wytrwałości ! RE: Zarobek na Facebooku. - Captain - 15-07-2016 14:30 Powodzenia RE: Zarobek na Facebooku. - Devil877 - 15-07-2016 17:26 Powodzenia RE: Zarobek na Facebooku. - xeggie - 15-07-2016 20:36 Powodzonka, fajnie poczytać. ^^ RE: Zarobek na Facebooku. - kajo1995 - 21-07-2016 23:00 Tak rozpisany plan aż dobrze się czyta. Jak stoisz aktualnie ? |