W drodze po stałe zarobki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W drodze po stałe zarobki (/Temat-W-drodze-po-stale-zarobki-135561) |
RE: W drodze po stałe zarobki - sheko12 - 19-07-2016 16:34 W PPA może być ciężko, gdyż to wymaga czasu, 68 wyświetleń rownoczesnie mogły wskazywać na zwykłe boty, a nie ludzi, sam kiedyś siedziałem w tej metodzie i czasami było nawet 1000 tyś UU i brak leada, lead wpadł 3/4 dni później za par groszy, gdy bylo już spokojnie z 3 tyś UU. To nie jest prosta sprawa, chodź warta uwagi, bo PPA pozwoli Ci generowac dochód pasywny przez samoczynną promocję postów. Aczkolwiek nic co niemożliwe nie jest niemożliwym, nawet w dwa miesiące mozna to zrobic. Zalezy, w jakie sedno trafisz Powodzonka, będę obserwował RE: W drodze po stałe zarobki - MoneyNinja - 20-07-2016 08:46 Dzień 2
Program A (PPA) Wyświetleń gatewaya: 12 Leadów: 1 Konwersja: 8.33% Zarobione dziś: 0.25 $ Zarobione do tej pory: 0,25$ Straszna lipka Na dodatek padło mi konto zweryfikowane na FB . Mam tutaj od razu pytanie czy można dostać weryfikację telefoniczną skoro konto było już pierwotnie zweryfikowane (takie rzekomo sprzedawał pewien użytkownik na tym forum). Z dniem dzisiejszym z pomocą użytkownika Noozer, przenoszę się z FireCash.org na OGAds.com. Zobaczymy jak długo tam zabawie - mam nadzieję że na stałe . Statystyki strony: Cytat:W PPA może być ciężko, gdyż to wymaga czasu, 68 wyświetleń rownoczesnie mogły wskazywać na zwykłe boty, a nie ludzi, sam kiedyś siedziałem w tej metodzie i czasami było nawet 1000 tyś UU i brak leada, lead wpadł 3/4 dni później za par groszy, gdy bylo już spokojnie z 3 tyś UU. To nie jest prosta sprawa, chodź warta uwagi, bo PPA pozwoli Ci generowac dochód pasywny przez samoczynną promocję postów. Nie poddaje się lecę dalej , i tak jak piszesz chce z tego zrobić dochód pasywny. RE: W drodze po stałe zarobki - MoneyNinja - 22-07-2016 23:17 Dwa ostatnie dni prawie nic nie robiłem a nawet wyłączyłem przez przypadek lockera na stronie (). Za to nie zauważyłem że 19.07 wpadł mi pierwszy lead 0.25$ Dzień 3
Program A (PPA) Wyświetleń gatewaya: 5 Leadów: 0 Konwersja: 0% Zarobione dziś: 0.00 $ Zarobione do tej pory: 0,25$ Dzień 4
Program A (PPA) Wyświetleń gatewaya: 0 Leadów: 0 Konwersja: 0% Zarobione dziś: 0.00 $ Zarobione do tej pory: 0,25$ Dzień 5
Program A (PPA) Wyświetleń gatewaya: 58 Leadów: 13 Konwersja: 22.41% Zarobione dziś: 6.6 $ Do tej pory zarobiłem: 6,85 $ Wczorajszy dzień przełomowy! Rano podłączyłem ponownie lockera i bez żadnego promowania strony wpadło 8 leadów o łącznej wartości 3,5$. Jestem naprawdę miło zaskoczony a najbardziej wysoką w mojej opinii konwersją bo aż 18,18%. Ze statystyk również wynikało że ponad 50% wejść mam z androida a ok. 18% z Iphonów a więc z urządzeń mobilnych a stronki niestety nie mam responsywnej to też teraz wieczorkiem zająłem się jej przerobieniem tak aby ładnie wyświetlała się mobilne. Mam nadzieję że konwersja teraz podskoczy jeszcze wyżej Pozdrawiam fanów RE: W drodze po stałe zarobki - full2000 - 23-07-2016 19:56 Muszę przyznać że pierwszy post zachęcił mnie do dalszego czytania tego dziennika, życzę powodzenia ! RE: W drodze po stałe zarobki - MoneyNinja - 23-07-2016 22:56 Dzień 6
Program A (PPA) Wyświetleń gatewaya: 106 Leadów: 16 Konwersja: 15.09% Zarobione dziś: 7.55 $ Do tej pory zarobiłem: 14,40 $ Powolutku idzie to do przodu Dziś trochę pospamowałem na fejsie i widać tego efekty. Od teraz moja strona jest już responsywna i prawie perfekcyjna pod kątem SEO. Pora więc zacząć walkę o jak najwyższe miejsce w Google. Mam nadzieję że wkrótce uda mi się osiągać dniówki +10$, chociaż zdaję sobie sprawę że teraz jest weekend i w tygodniu może być inaczej. Z tyłu głowy mam już pomysły na kolejne strony, a konkretnie 4. Gdyby każda dała mi 10$ zysku dziennie to 40$ per day daje całkiem ładne dniówki Trzymajcie kciuki Pozdrawiam EDIT: Właśnie padło mi konto na FB EDIT2: Zmieniłem statystyki w dzienniku. Od teraz (a takze te wcześniejsze) będą prezentowane wg. czasu serwera OGADS a nie wg. czasu polskiego. Po prostu łatwiej mi będzie pisać RE: W drodze po stałe zarobki - Damkofr - 24-07-2016 00:23 Ciekawy dziennik także wracam do PPA a na drugim blogu będę testował PPI Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka RE: W drodze po stałe zarobki - MoneyNinja - 25-07-2016 09:12 Dzień 7
Program A (PPA) Wyświetleń gatewaya: 57 Leadów: 13 Konwersja: 22.80% Zarobione dziś: 5.62 $ Do tej pory zarobiłem: 20,02 $ Wczoraj zarobek full automat, dodałem stronę do kilku katalogów co by podbić jej pozycję w google. Może ktoś się na tym zna i zechce udzielić paru rad ? Na dodatek robię testy do prawka i teraz głównie tym się zajmuje, żeby nie zawalić . Pozdrawiam. RE: W drodze po stałe zarobki - Noozer - 25-07-2016 10:23 Coraz lepiej Ci idzie Powodzenia ! RE: W drodze po stałe zarobki - MoneyNinja - 26-07-2016 10:20 Dzień 8
Program A (PPA) Wyświetleń gatewaya: 67 Leadów: 19 Konwersja: 28.35% Zarobione dziś: 7.74 $ Do tej pory zarobiłem: 27,76 $ Kolejny dzień zarobek full automat na własnej stronie i... rekordowa dniówka, rekordowa liczba leadów i rekordowa konwersja Na razie jedyne co robie przed komputerem to testy na prawko. Jak zwykle obudziłem się z ręką w nocniku i przez cały okres robienia kursu sie opier#$%&*em i dopiero pod koniec zacząłem masowo rozwiązywać testy..... Chce to zdać za pierwszym bo jak wiecie każdy kolejny, raz kosztuje Pozdrawiam cieplutko RE: W drodze po stałe zarobki - Noozer - 26-07-2016 10:47 Polecam poczytać forumprawojazdy.com.pl Czytałem cały dzień przed egzaminem i zdałem na 100% |