Czy zostanę polskim Danem Bilzerianem? Zarobek bez inwestycji! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Czy zostanę polskim Danem Bilzerianem? Zarobek bez inwestycji! (/Temat-Czy-zostane-polskim-Danem-Bilzerianem-Zarobek-bez-inwestycji-135501) Strony: 1 2 |
RE: Czy zostanę polskim Danem Bilzerianem? Zarobek bez inwestycji! - mikuss - 08-07-2016 11:51 (08-07-2016 11:48)moreNeed napisał(a):(08-07-2016 00:44)sosi3 napisał(a): nim zażył leki był patrykiem, po już jest bartkiem @[Majka] Chyba już dość tej farsy RE: Czy zostanę polskim Danem Bilzerianem? Zarobek bez inwestycji! - radek0389 - 08-07-2016 11:54 Up, dokładnie wcześniej był 21-letnim Patrykiem. BTW, tu nie chodzi o hejt, tylko brak logiki. Rzucam pracę, gdzie zarabiam 10 tysięcy miesięcznie na rzecz klikania za 2 zł. W moim łbie to się nie mieści, sorry chyba zbyt ograniczony jestem. RE: Czy zostanę polskim Danem Bilzerianem? Zarobek bez inwestycji! - adik7276 - 08-07-2016 11:59 Czy kłamie czy nie, pod wpływem hejtu nie powinien się poddawać jeżeli obrał sobie cel. Chciał zarabiać te 2 zł to mógł zarabiać jednak czemu kilka wpisów osób trzecich spowodowało wycofanie się z pomysłu? Podstawą jest dążenie do celu nie zważając na to co mówią inni. Pozdrawiam i życzę Tobie takiej wytrwałości w działaniu jak u mnie. RE: Czy zostanę polskim Danem Bilzerianem? Zarobek bez inwestycji! - Hybrid1990 - 08-07-2016 14:10 adik7276 a skąd wiesz że się wycofał ? Pewnie sobie będzie klikać dalej, a nie odzywa się bo jest już "skończony" jak został złapany na tym jak z 21-letniego Patryka nagle stał się 24-letnim Bartkiem. Brokerem może i był ale czy rzeczywiście tyle zarobił ? Ciężko powiedzieć skoro dziennik oparty jest na kłamstwie a skrin który pokazał kompletnie nic nie znaczy. A jeśli pisze prawdę (08-07-2016 11:22)sosi3 napisał(a): Zostawiłem tą pracę, bo to co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.to nie wiem jakiego przechodzenia ludzkiego pojęcia tam doświadczył, ale musiało być bardzo straszne skoro przerzucił się z zarabiania tysięcy na grosze. RE: Czy zostanę polskim Danem Bilzerianem? Zarobek bez inwestycji! - Kiljan - 08-07-2016 16:22 No dobra to czas na zwracanie honoru etat w biedronce, można? jasne, że można RE: Czy zostanę polskim Danem Bilzerianem? Zarobek bez inwestycji! - daniel42na - 08-07-2016 16:53 Dzienniki pracy i galeria stały się modnym łowiskiem do łapania refów na różnego rodzaje "biznesy na lata". "No patrzcie na mnie jaki jestem pro, wiem dużo o pieniądzach, zarabiałem sporo ale rzuciłem to na rzecz jakże wysokich zarobków w MXrefszer Ty też możesz to osiągnąć, zarejestruj się tylko z mojej sygnaturki, reszte podpowiem na PW. PS. kupuj tylko największe adpaki." |