Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: ... (/Temat--135463)

Strony: 1 2 3 4

RE: Proste, ładne i tanie grafiki :) - geraxon - 08-07-2016 14:28

Chłopie nie odrzucaj dobrych rad ludzi którzy wiedzą co mówią. Jak szukasz klienta to słuchaj czego potencjalny klient oczekuje bo inaczej to możesz robić sam dla siebie

RE: Proste, ładne i tanie grafiki :) - adik7276 - 08-07-2016 14:32

Powodzenia z takim podejściem. Z pewnością już rzesza klientów pisze do Ciebie na priv beka

RE: Proste, ładne i tanie grafiki :) - DGHubert - 08-07-2016 14:50

(08-07-2016 14:13)MickeyHuntr napisał(a):  Hah, z takim nastawieniem to nie oczekuj na zlecenia. To co na górze pokazałeś mogę ci zrobić na kolanie w 3 minuty w gimpie. Polecam także zapoznać się z Google fonts, bo jeżeli chcesz tworzyć proste reklamy, to musisz się skupić na czcionkach i operowania nimi.

Mi wystarczy minuta w Paincie Big Grin

RE: Proste, ładne i tanie grafiki :) - mikuss - 08-07-2016 14:53

To co prezentujesz jako przykłady "Proste, ładne i tanie grafiki" i chcesz za to 5 zł beka jest warte 5gr i nie wiem czy nie za dużo.
Jak chcesz zarobić na grafikach, prosto i tanio to albo poćwicz umiejętności operowania programami i przyłóż się do tego co robisz i dostosuj cenę do swojego poziomu, albo pozostań w punkcie którym jesteś bez żadnego klienta. Wybór należy do Cb

RE: Proste, ładne i tanie grafiki :) - toomysai - 09-07-2016 10:08

Przecież to jest tylko wzięcie jednego zdjęcia z google, wpisanie paru rzeczy na obrazek ( nawet czcionka jest zwykła, nic fajnego) + wkleić 3 małe obrazki Big Grin
I to ma kosztować 5 zł? Big Grin Pierw skorzystaj z poradników na YT i się doucz robić grafikę a potem oferuj komuś grafikę. Po drugie w temacie tego teamtu pisze '' ładne i tanie'' ani to ładnie ani to tanie.
Jestem na nie.

RE: Proste, ładne i tanie grafiki :) - Gremquen - 09-07-2016 11:22

Pierwsza grafika jest tak nieczytelna że klient nawet błędu nie zauważył Smile
"Hydrulicznych" zamiast "hydraulicznych" Smile

Weź sobie rady do serca, a nie wyjeżdżaj z tekstem że ludzie nie będą ci mówić masz robic.

Edit.
W słowie "wysyłka" też siedzi taki błąd że ja bym ci nic do zrobienia nie oddał. Coś takiego serio wziął? Z różnymi czcionkami bo się jednej obsługującej wszystkie polskie znaki nie chciało znaleźć?

RE: Proste, ładne i tanie grafiki :) - przetak16 - 09-07-2016 12:39

...

RE: Proste, ładne i tanie grafiki :) - patttson - 09-07-2016 12:48

Dobra, zostawcie go xD Z czasem sie przekona, ze nikt tego nie kupi xD

RE: Proste, ładne i tanie grafiki :) - przetak16 - 09-07-2016 13:18

...

RE: Proste, ładne i tanie grafiki :) - Max0 - 14-08-2016 15:01

Co wy tak na niego najeżdżacie? Jak chce, to niech sprzedaje te grafiki. Jego sprawa. Moim zdaniem to też nic niezwykłego, no ale za 5 zł? Za tak niską cenę to może ktoś kupi. Po co komuś psuć opinię...

Co do samego autora tematu - jak już mówiłem to nic niezwykłego, prosta robota ale za 5zł może klient się znajdzie. Życzę powodzenia. I nie przejmuj się tymi ludźmi, bo naprawdę to oni nie mają zbyt wiele do roboty w życiu, jeśli piszą ciągle to samo...