Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować. (/Temat-Jak-zablokowac-strone-aby-nie-dalo-sie-jej-odblokowac-135415)

Strony: 1 2

RE: Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować. - erner - 18-07-2016 16:53

Zadzwon do swojego dostawcy internetowego i oczywiście że ci zablokują na takie żądanie ale przecież ty masz prawo do blokowania jak i do odblokowywania więc będziesz mógł ją odblokować. Chyba że spiszesz umowę z dostawcą taką że będziesz musiał zapłacić karę za to że chcesz np. odblokować strone ( musisz sam to sformułować tak jak Tobie pasuje). No i tyle.

RE: Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować. - Bravo - 18-07-2016 16:59

(18-07-2016 16:53)erner napisał(a):  Zadzwon do swojego dostawcy internetowego i oczywiście że ci zablokują na takie żądanie ale przecież ty masz prawo do blokowania jak i do odblokowywania więc będziesz mógł ją odblokować. Chyba że spiszesz umowę z dostawcą taką że będziesz musiał zapłacić karę za to że chcesz np. odblokować strone ( musisz sam to sformułować tak jak Tobie pasuje). No i tyle.

Nic innego nie da rady Big Grin ?

RE: Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować. - Adrianolsz - 18-07-2016 17:15

Ja mam dobry pomysł. Sam zrobiłem tak przypadkowo i nie było śmiesznie przez chwilę, albo było jednak Tongue
Otóż w ustawieniach routera ustawiłem tak, że tylko jedno urządzenie o konkretnym adresie MAC może wchodzić w ustawienia routera. W tym przypadku to może być Twój telefon (wejście z przeglądarki), a najlepiej jakiś mniej używany, który leży w szafie. Wtedy inne urządzenia nie wejdą do routera.

Zrobiłem kiedyś podobnie, ustawiłem że tylko laptop może ustawiać routera, ale wyłączyłem nadawanie WiFi z anteny i nie miałem jak wejść xD musiałem podłączyć kabel RJ-45 bezpośrednio do lapka.

RE: Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować. - Ascoran - 18-07-2016 17:58

(18-07-2016 17:15)Adrianolsz napisał(a):  Ja mam dobry pomysł. Sam zrobiłem tak przypadkowo i nie było śmiesznie przez chwilę, albo było jednak Tongue
Otóż w ustawieniach routera ustawiłem tak, że tylko jedno urządzenie o konkretnym adresie MAC może wchodzić w ustawienia routera. W tym przypadku to może być Twój telefon (wejście z przeglądarki), a najlepiej jakiś mniej używany, który leży w szafie. Wtedy inne urządzenia nie wejdą do routera.

Zrobiłem kiedyś podobnie, ustawiłem że tylko laptop może ustawiać routera, ale wyłączyłem nadawanie WiFi z anteny i nie miałem jak wejść xD musiałem podłączyć kabel RJ-45 bezpośrednio do lapka.

Przeczytaj jeszcze raz temat bo piszesz nie na temat.

Nic jesteś w stanie zablokować czegoś żebyś Ty nie mógł tego odblokować - pomysł z zadzwonieniem do operatora dobry aczkolwiek nie mam pojęcia czy realny Smile

RE: Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować. - Pan Inwestor - 18-07-2016 18:23

Zainstaluj program do kontroli rodzicielskiej i niech ktoś postronny zna hasło dostępu do konta admina.

RE: Jak zablokować stronę, aby nie dało się jej odblokować. - DGHubert - 18-07-2016 18:46

Odłącz ruter. Weź pod pachę. Połóż na ulicę. Wejdź do garażu. Wyjedź samochodem prosto na ruter. Po problemie. Jeśli pomogłem zostaw reputa. Jerk2