Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaki polecacie skuter 50? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Jaki polecacie skuter 50? (/Temat-Jaki-polecacie-skuter-50-135404)

Strony: 1 2

RE: Jaki polecacie skuter 50? - Damkofr - 05-10-2016 15:53

(20-09-2016 22:24)Artinesse napisał(a):  Skuter? A nie lepiej jakiś motorower z manualną skrzynią?
Mam Junaka 904 po przeróbce na 125 ccm, ale poleciłabym Ci także wersje 50 ccm. Jak nie Junaka to Rometa, Zipp... dużo tego jest. Nie bierz skutera, plastik, ledwo jedzie i szybko się rozleci. A taki motorower jeździ, zawsze możesz go przerobić na wyższą pojemność gdybyś nabrał uprawnień.

Arti ledwo jedzie Big Grin Wiesz że Areox wciągnął by nosem tego Junaka 50cmm XD Ja nie lubię biegówek 50cmm, biegi krotkie bez odejścia zero przyjemności. No chyba że 50cmm w 2T biegówka to już spoko.

RE: Jaki polecacie skuter 50? - Artinesse - 08-10-2016 20:34

Damkofr to wziąć 2T. Ewentualnie kupić 50 ccm, ale odblokować. Wtedy po odblokowaniu jest 80 ccm. Ja bym w coś takiego inwestowała, bo zrobi prawko w przyszłości i wtedy taki motocykl może przerobić na 125 ccm bez problemów Smile. Jakoś do skuterów nie mam przekonania, ale to tylko moja skromna opinia.

Zawadson to tylko moja skromna porada. Nie musi jej w ogóle brać pod uwagę Smile.