Problem z przyjscem bitcoinów na portfel - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Problem z przyjscem bitcoinów na portfel (/Temat-Problem-z-przyjscem-bitcoinow-na-portfel-135267) Strony: 1 2 |
RE: Problem z przyjscem bitcoinów na portfel - Meloman - 15-08-2016 22:25 @[Niagara321] No i Bitcoiny przyszły na twój adres, nie zostałeś oszukany ze strony adis663, to najważniejsze. Czyli mówiąc zwięźle, Bitcoiny czekają na Ciebie, na twoim adresie: 1zkYdMq42UiLesN3r1SbN4eBnj2n7VSAa więc musisz się za wszelką cenę do tego adresu/portfela dostać Ale serio nadal nie rozumiem, jakim cudem utraciłeś dostęp do tego portfela? Przecież nie ważne ile wygenerujesz adresów i tak ten pierwszy adres który kieeeedyś tam wygenerowałeś, jest aktywny i i tak się dostanie BTC jak ktoś na niego prześle kasę.. P.S Do nikogo nie napiszesz, w Bitcoinie nie ma jakiegoś administratora danych, to rozproszona jednostka w której jak już popełnisz błąd to bardzo często nie ma odwrotu, a kasa przepada. RE: Problem z przyjscem bitcoinów na portfel - Niagara321 - 17-08-2016 13:07 (15-08-2016 22:25)Meloman napisał(a): @[Niagara321] No i Bitcoiny przyszły na twój adres, nie zostałeś oszukany ze strony adis663, to najważniejsze. Łohoho dzięki za pomoc etc. Co do Portfela to go już nie ma posiadałem portfel Bitcoin Core (stały na 1 komputerze) wyjąłem z tamtego kompa dysk (potrzebowałem bo w nowym kompie miałęm tylko 128gb SSD) format dysku no i tyle portfela nie ma a ja debil Dzięki za pomoc Trzym się! |