Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
1GB lub 2zł za każdą promocyjną nakrętkę w Play! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: 1GB lub 2zł za każdą promocyjną nakrętkę w Play! (/Temat-1GB-lub-2zl-za-kazda-promocyjna-nakretke-w-Play-135227)

Strony: 1 2

RE: 1GB lub 2zł za każdą promocyjną nakrętkę w Play! - lukasz.t - 15-08-2016 15:24

Promocja jest jak najbardziej aktualna i ja sobie ją baaaaaaaaaaaaardzo chwalę!

Jestem od wieeeelu lat w play na kartę i w ramach promocji za staż dostałem w sumie aż 500zł na konto promocyjne, ktore zgodnie z regulaminem ważne jest przez 30 dni.

No ale dzieki tym doładowaniom ze sprite to dostaje kolejne 2zł na konto bonusowe, ktore co najwazniejsze - przedłuża ważność CAŁEGO bonusu o kolejne 30 dni.

Mam taryfę MiniMax na kartę, ktora to jest w sumie juz kiepska na obecne standardy, bo są o wiele tańsze warianty tyle, ze w Play taryfa MiniMax jest jedyną, w ktorej można gadac i smsowac bez limitu wlasnie z bonusowych pieniedzy i dzieki temu z bonusowej kaski schodzi mi 29zł za rozmowy bez limitu + 9zł za sms bez limitu a wiec to 38zł miesięcznie.

A skoro dostałem 500zł to daje mi to 13 miesiecy rozmów i SMSów za darmo!!!

Po 28 dniach (dla bezpieczeństwa) wpisuje po prostu kolejny kod i przepycham ważność konta bonusowego o kolejnych 30 dni a także wpisuje kod, zeby dostać 1GB neta.

I co najlepsze - kody z nakrętek można kupić za 30 groszy na allegro czyli płacisz 30 groszy a dostajesz na telefon aż 2zł więc przelicznik jest naprawde rewelacyjny!!!

Promocja nakretek trwa do końca roku wiec ostatni raz wpisze kod ostatniego grudnia 2016 i od końca stycznia bede musiał przepychać kod doładowując konto w Play przez aplikację "strefa doładowań" na facebooku, gdzie za doładowanie za 5zł dostaje dodatkowe 15% gratis czyli 0.75zł... czyli bez szału - ale co najważniesze - te 75 groszy przepchnie ważność całego bonusu o kolejnych 30 dni...

Wiem, ze to troche zachodu ale jak za 13 miesięcy dzwonienia i smsowania do kazdego w Polsce ABSOLUTNIE ZA DARMO to warto sobie zadać ten trud

Dziękuję za uwagę Big Grin

RE: 1GB lub 2zł za każdą promocyjną nakrętkę w Play! - DzejkobPL - 15-08-2016 15:35

Polecam. Sam korzystam.

Wczoraj wyhaczylem aukcje, gdzie nakrętka wychodziła 20gr... Wykupione. Jerk

RE: 1GB lub 2zł za każdą promocyjną nakrętkę w Play! - MACIEJ4175 - 15-08-2016 22:46

Kupione 35 kodów Big Grin za 7zł razem Smile

RE: 1GB lub 2zł za każdą promocyjną nakrętkę w Play! - lukasz.t - 24-08-2016 17:37

na allegro można kupić pakiet 4 kodów od sprite czy coca coli za 1zł więc wychodzi, ze płacimy 25 groszy za 1 kod a na konto dostajemy 2zł więc 8 razy więcej Big Grin

nic tylko kupować kody i ładować sobie konto Big Grin