Darmowy internet w Play - jest takowy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowy internet w Play - jest takowy? (/Temat-Darmowy-internet-w-Play-jest-takowy-135145) Strony: 1 2 |
RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - DzejkobPL - 29-06-2016 22:53 Jeśli zarejestrujesz starter Play Internet na Kartę otrzymasz 100gb na 30 dni. RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - Fsociety - 29-06-2016 22:55 DzejkobPL: niestety mam formułe Mini Max, więc lipa :/ RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - rachman - 29-06-2016 22:59 Nie bój o moją żyłkę. Ja mam dobry humor. Tu Ty coś wybrzydzasz zamiast się cieszyć ze inni Ci podrzucają co wiedzą. Przecież nikt Cie ani nie zmusza do chodzenia, nikt Ci na złość tego nie zorganizował a z wyrzutem pytasz czy musisz chodzić... no trzeba było buźkę postawić to było by wiadomo że to żart lub ironia bo bez buźki to trochę jak pretensja zabrzmiało heh P.S. Hehe nie widzisz ironii w wypowiedzi innych a się czepiasz że w Twojej się ktoś jej nie dopatrzył... ech ludziu ludziu... Nic odpowiedź masz - innych promocji brak póki co. RE: Darmowy internet w Play - jest takowy? - Fsociety - 29-06-2016 23:21 Chłopie daj sobie już spokój Lepiej czas w którym pisałeś ten tekst mógłbyś spożytkować na coś bardziej ciekawego, easy Darmowy internet w Play - jest takowy? - Artinesse - 03-03-2018 13:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |