![]() |
[Get Paid] Mentoring Gier i Portali Randkowych - ZARABIAJ z pomocą 63 poradników! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Get Paid] Mentoring Gier i Portali Randkowych - ZARABIAJ z pomocą 63 poradników! (/Temat-Get-Paid-Mentoring-Gier-i-Portali-Randkowych-ZARABIAJ-z-pomoca-63-poradnikow-135141) |
RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 03-07-2016 13:56 Jeżeli na prawdę poradnik kupi BARDZO duża grupa osób - to ograniczę lub nawet wstrzymam sprzedaż. "Tort" jest duży i osobiście nie boję się konkurencji (cały czas tak zarabiam) - problem polegałby na tym, że wszystkie te osoby najprawdopodobniej zaczną od tego samego miejsca - nie chciałbym aby były niezadowolne z za dużej konkurencji ![]() Póki co się nie zapowiada na dużą sprzedaż, więc najpewniej będzie taka możliwość ![]() RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - MaLiN - 04-07-2016 10:47 Pomimo, że to kolejny poradnik mysc'a który mnie mniej dotyczy jeśli chodzi o rodzaj zarabiania, to część rzeczy będzie przydatna do ogólnego zarabiania przez internet (nie tylko gry). W poradniku jest zawarta sporej ilości wiedza, aczkolwiek mam pewne odczucie, że to po prostu zbiór tego co jest na forum poukrywane, a nie zawsze użytkownicy potrafią to znaleźć. Dla takich osób kompendium wiedzy w jednym miejscu jakim jest ten poradnik to skarb. Więc tym co nie chce się szukać, znajdą tu wszystko. Pomimo, że cena już spadła, to i tak poradnik wydaje mi się nadal zbyt drogi. Moja ocena to 7-/10 RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 04-07-2016 11:07 (04-07-2016 10:47)MLN napisał(a): [...]W poradniku jest zawarta sporej ilości wiedza, aczkolwiek mam pewne odczucie, że to po prostu zbiór tego co jest na forum poukrywane, a nie zawsze użytkownicy potrafią to znaleźć.[...]Pomimo, że cena już spadła, to i tak poradnik wydaje mi się nadal zbyt drogi.[...] Dzięki za recenzję ! Nie wiem czy jest tu coś o tym poukrywane - ten poradnik to moje autorskie sposoby, więc przypuszczam że szanse są niewielkie ![]() Dla zainteresowanych : Cena na pewno nie będzie niższa ![]() RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - MaLiN - 04-07-2016 14:30 (04-07-2016 11:07)mysc napisał(a): Nie wiem czy jest tu coś o tym poukrywane - ten poradnik to moje autorskie sposoby, więc przypuszczam że szanse są niewielkie Gdyby dobrze przyjrzeć się niektórym tematom, a w szczególności postom, coś by się dało z tego ułożyć ![]() RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - karol9919 - 04-07-2016 14:52 Jest jakaś ograniczona ilość sprzedanych sztuk? RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 04-07-2016 15:26 Tak jak napisałem wcześniej - na tą chwilę nie, ALE nie wykluczam że sprzedaż mogę pewnego dnia wstrzymać. Planuję mieć stały kontakt z każdym kupującym, w dodatku sam również tak zarabiam - i na tej podstawie będę mógł oceniać czy faktycznie konkurencja zaczyna przeszkadzać... tak na prawdę nie powinna w ogóle, ale zapewne każdy zacznie od ofert pod Polskę na FB - więc jeśli poradnik kupi dużo ludzi mniej więcej w tym samym czasie, może spaść zainteresowanie takimi reklamami ![]() RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - hunterpl444 - 04-07-2016 21:24 te 16800 w ile zarobione ? RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 04-07-2016 21:40 (04-07-2016 21:24)hunterpl444 napisał(a): te 16800 w ile zarobione ? Od maja 2015 roku, czyli 13 miesięcy ![]() ![]() RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - karol9919 - 04-07-2016 22:26 Ponosimy tylko koszta poradnika, hostingu + domeny oraz pracy? RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 05-07-2016 10:11 Koszt poradnika na pewno ![]() Domena, hosting - możesz na upartego używać darmowych, ale wówczas nie będziesz miał nad całością kontroli, tym samym szanse na utraty ruchu zdecydowanie rosną - opisałem to również dokładnie w poradniku. Inwestycje są w sumie niepotrzebne - opisałem jak budować całe zaplecze bez inwestycji, ale jeśli ktoś już "zaskoczy" z tematem, to jak najbardziej może kupić jakieś FP, zamiast tworzyć od 0 ![]() |