Mój pierwszy dziennik ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mój pierwszy dziennik ;) (/Temat-Moj-pierwszy-dziennik-135079) Strony: 1 2 |
RE: Mój pierwszy dziennik ;) - counter - 29-06-2016 09:54 @Captain z yt Treść to coś takiego: Wydawca roszczenia sobie reklamy, hajs i wgląd na twoje statystki z tego filmu. ... Sprawdź czy nie naruszyles praw autorskich. POMOCY! @Mahuzz film nagrywalem bez muzyki. Dodałem dopiero na yt RE: Mój pierwszy dziennik ;) - counter - 30-06-2016 09:47 Przepraszam, Ale Yt Mi Nie Wypalil RESTOCK NA GaG 2.07 Mój pierwszy dziennik ;) - piotrekprorok - 30-06-2016 19:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |