✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ (/Temat-%E2%9C%89-%E2%9C%98-Uslugi-SEO-i-SMO-linkowanie-blasty-wyswietlenia-sprawdz-%E2%9C%98-%E2%9C%89-135078) |
RE: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - Vasaki - 28-06-2016 20:22 Usługi zamówione, edytuje temat za jakiś czas EDIT w dniu 02/07/2016 Informacja dla niedowiarków jest taka, poddajecie próbie jednego chyba z najbardziej uczciwych earnerów na tym forum... Debilizm =/ Co do usługi potwierdzam pełne wykonanie i stopniową aktualizację wraz z pełnym raportem Dodatkowo napomnę, że poprosiłem o nie blastowanie i nie wrzucanie częsci linków od razu do indexowania tylko aby wszystko było rozłożone w czasie. Bardzo dobrze przemyślane wszystko i z najczystszą precyzją wykonana usługa Idealnie tak by nie zagrozić stronie. 50 unikalnych WEB2.0 podlinkowane, dodatkowo delikatnie podlinkowane blogami i kilkoma artykułami wiki, pełna usługa podlinkowania webów. Wszystkie linki z raportu (który jest naprawdę bardzo długi xD) sprawdzane pod kątem ew. wpływu na stronę (mają statusy Trust) Polecam 2 screeny dla potwierdzenia z początków wg. indexowania RE: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - matimus - 28-06-2016 22:33 (28-06-2016 20:22)vasaki napisał(a): Usługi zamówione, edytuje temat za jakiś czas Posta chyba Co do tematu super sprawa. Ręcze za Klina jak za wuja Ździśka z cioci Haliny strony Pewnie sam skorzystam za jakiś czas RE: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - lawokPL - 29-06-2016 05:04 Ja chetnie, ale chcialbym opinie poznac, czy raporty sa ok, no i sam bym sprawdzil ogolnie (czy sa zaindeksowane itp), po prostu czasami lepiej okroic liste i nie korzystac z pewnych miejsc czekamy na opinie RE: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - Damkofr - 29-06-2016 20:12 Jak mi alfons odda hajs za nieudolne pozycjonowanie mojej strony przez pół roku to chętnie skorzystam. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka RE: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - Gremquen - 29-06-2016 20:16 @[Klin] napisałem wczoraj na pw. Czekam na odpowiedź. . RE: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - Casano - 29-06-2016 21:21 Churn and burn skuteczne ? RE: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - Klin - 29-06-2016 21:53 (29-06-2016 20:12)Damkofr napisał(a): Jak mi alfons odda hajs za nieudolne pozycjonowanie mojej strony przez pół roku to chętnie skorzystam. Spoko (29-06-2016 20:16)Gremquen napisał(a): @[Klin] napisałem wczoraj na pw. Czekam na odpowiedź. . Dziś w nocy odpisze na każde zaległe PW. Szczerze to nie spodziewałem się aż takiego zainteresowania tematem (29-06-2016 21:21)Casano napisał(a): Churn and burn skuteczne ? Na zapleczówki bądź website authority tak RE: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - Vasaki - 02-07-2016 08:11 Zakupione, zrobione, opisane tutaj: HERE RE: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - Casano - 03-07-2016 11:27 Witaj klin Nie ukrywam, że jestem zainteresowany długoterminową współpracą ale pilnie potrzebuję odpowiedzi na poniższe moje pytanie. Posiadam domenę .NL, która skierowana jest wyłącznie pod osoby z Holandii. Domena zarejestrowana jest od 2016-01-27. Od dawna są na niej treści pisane wyłącznie pod kątem SEO i oczywiście w języku holenderskim. Cały serwis również jest dokładnie przetłumaczony na język angielski. Jest to serwis wieloniszowy, czyli znajduję tam się trochę postów. Na tą chwilę 85 % postów jest w TOP 100 ale brakuje przebicia. Oczywiście zależy mi na jak najlepszych wynikach. Wiem, że jesteś doświadczonym użytkownikiem oferując te usługi i moje pytanie jest takie co byś mi z swoich pakietów doradził ? Oczywiście chodzi o blackhat. RE: ✉ ✘ Usługi SEO i SMO - linkowanie, blasty, wyświetlenia... sprawdź! ✘ ✉ - matimus - 03-07-2016 12:03 (03-07-2016 11:27)Casano napisał(a): Witaj klinPisz do Klina PW i pewnie dostaniesz audyt i wszystko co potrzeba |