Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) (/Temat-BitcoinKing-Nowy-doubler-200-w-miesiac-135038)

Strony: 1 2

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - Depsi - 27-07-2016 23:05

(27-07-2016 12:16)czarnuch3001 napisał(a):  A więc tak jest godzina 13.00 na moim koncie nic sie nie zmienilo Tak więc potwierdzam nie inwestujcie tam bo tylko stracicie no chyba że ktoś chce spróbować z większą sumą tak by po max 20 dniach odzyskać swoje + jakiś minimalny zysk,chociaż nie wiem jak jest z nowymi osobami które się zarejestrują czy będzie im działać ten doubler czy tez nie tak więc najlepiej wpłacić na początek minimum 0,001 btc poczekać 1 godzine sprawdzić czy na konto wpływa zysk z doublera jeśli tak to można zainwestować tak jak napisałem a jeśli nic sie nie ruszy to po prostu zakończyć inwestycje.
chociaż mam tez prośbę jak ktoś wejdzie na tą stronke BitcoinKing.org to u góry po prawej stronie jest balans btc u mnie od wczoraj jest cały czas balans: 45.03 BTC chciał bym wiedziec czy u wszystkich taki balans sie wyswietla czy tylko u mnie
Pozdrawiam

Yep, 45.03BTC.
Czyli scam xD

RE: BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - czarnuch3001 - 16-09-2016 10:03

Dobra w koncu coś się ruszyło na bitcoinking tylko teraz mam pytanie czy ktos wie jakie warunki trzeba spełnic zeby wypłacić z tamtąd btc do swojego portfela?bo jak chce je wypłacić to wyskakuje mi wiadomość że trzeba zrobić depozyt aby odblokować wypłate w tym tygodniu.Tylko że ja zrobiłem depozyt na konto normalne jak i na doublera i mimo wszystko wyskakuje mi wciąż ta sama wiadomość a widzę na balansie btc tej strony że cały czas się ono zmienia.

BitcoinKing - Nowy doubler (200% w miesiąc) - Hybrid1990 - 19-02-2021 20:24

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.