Cena SMS Premium a konwersja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Cena SMS Premium a konwersja (/Temat-Cena-SMS-Premium-a-konwersja-135005) Strony: 1 2 |
RE: Cena SMS Premium a konwersja - qwertybsk - 27-06-2016 14:44 ja preferuje sub i przyglądam się jak na firesubie mi stawka rośnie ) RE: Cena SMS Premium a konwersja - Wojo-MyLead - 27-06-2016 14:53 (27-06-2016 14:44)qwertybsk napisał(a): ja preferuje sub i przyglądam się jak na firesubie mi stawka rośnie ) W serwisie MyLead, stawki SUB-SMS, również są rosnące RE: Cena SMS Premium a konwersja - Gego33 - 30-08-2016 14:39 (26-06-2016 22:14)szykiryki napisał(a): Warto też przetestować wszystkie serwisy, bo konwersja bywa diametralnie różna na tych samych programach... sporo więc zalezy od wyglądu samego landingu no i od tego co pojawia się jako "zachęta" do wysłania sms'a. Wiadomix, żeby sprawdzić dziś wszystkich potrzeba co najmniej tygodnia i dość wyrównanego poziomu ruchu, ale czasami dobrze się przemęczyć . Powodzenia! A jaki serwis proponujesz jeśli chodzi o suby? |