![]() |
Dziennik 2.0 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik 2.0 (/Temat-Dziennik-2-0-134972) |
RE: Dziennik 2.0 - mahuzz - 27-06-2016 10:34 Powodzenia.. Przerwy długie są nie wskazane bo zamulaja. Cos pierdyknie i strzał, kasy nie ma. RE: Dziennik 2.0 - KenkyushaKamil - 28-06-2016 00:07 Rok temu straciłem 2 jedynki w tym roku tylko jedną więc jestem 2 razy lepszy ![]() @war43 mam nadzieje, że kiedyś zrobimy przyjacielski sparing ![]() @mahuzz Kwestia podejścia. Ciebie przerwy zamulają mnie każda przerwa ładuje energią na maksa. RE: Dziennik 2.0 - Vasaki - 28-06-2016 00:13 (26-06-2016 16:16)Captain napisał(a): Cel praktycznie nierealny i małe szanse, że uda Ci się go osiągnąć, chyba, ze zdołasz stworzyć jakiś własny biznes/firme. Nie da to się napisać smsa w rękawicach zimowych na iphon6 ![]() A ty Kamil skończ się kręcić i zacznij w końcu coś robić bo emocje przysłaniają ci działanie ![]() Im bardziej jesteś podekscytowany tym mniej robisz ![]() Nirwana i harmonia ![]() Wtedy efekty przychodzą dosyć szybko ![]() RE: Dziennik 2.0 - full2000 - 28-06-2016 21:14 P 0 W 0 D Z 3 N I 4 ! ![]() RE: Dziennik 2.0 - plem - 28-06-2016 22:12 bardzo dobry cel ! Powodzenia i czekamy na relację. RE: Dziennik 2.0 - KenkyushaKamil - 30-06-2016 12:32 @[full2000] Ty się szykuj, bo zamierzam wrócić do ppi ![]() @[plem] Dziękuje i też czekam na relację. ps. mam taką prośbę do Was. Dajcie trochę reputów Vasakiemu on jeszcze o tym nie wie ale będzie w top 10 ![]() ![]() RE: Dziennik 2.0 - KenkyushaKamil - 04-07-2016 23:37 Witam Was bardzo serdecznie. A więc powiem krótko i na temat. Cel jaki sobie obrałem nie jest trudny jest czasochłonny. Panowie kombinujcie. Ostatnio dowiedziałem się o dwóch Panach którzy przelewali 1 grosza na konto walutowe w euro i ten 1 grosz zmieniał się w 1 euro centa. No i ktoś by powiedział "No i co k^va ch*ja zarobiłeś" ale napisz do tego prostego bota i pomnóż to akcje razy kilkanaście tysięcy. Panowie zarobili 3 miliony ![]() Generalnie jakie zmiany u mnie nachodzą ? Po prostu skupiam się na 1 pomyśle i go realizuje. Jak pojawia się coś innego do roboty to całą uwagę poświęcam temu. Nie ma co się rozdrabniać w tym temacie. Pamiętajcie zarabianie w necie możecie nie musicie. Jak musicie to się skupcie na 105%, bo czasami mam wrażenie, że wiele osób jak czyta dziennik to 1 max 2 stronę. A wiecie jak działają osoby które mają dniówki 1k + ? Albo czytają wszystko co jest na zc.com (no sztuka szybkiego czytania pozwala jeden temat w 3 minuty czytać. Albo wcale ![]() Generalnie to nie będzie dziennik o dobiłem 100 złotych dziennie 200 i td. Chciałbym abyś wyniósł coś z niego i tutaj powiem anegdotkę. Siedzę kiedyś na lekcji i nauczycielka mówi "wy to nic z tej lekcji nie wyniesiecie dzisiaj" (generalnie był rozpierdol) na co odpowiadam "Andrzej bierz telewizor ja biorę DVD mmy na pewno coś wyniesiemy" ![]() Trochę się rozpisze. Generalnie jeszcze zęba na dniach straciłem dlatego jeden temat na forum musiałem zamrozić, bo po prostu są sprawy do zrobienia, ważniejsze, ważne. Nie wiem czy ktoś z Was ogląda Gonciarza on tam mówi, że jeśli chcesz trenować to musisz codziennie umieć znaleźć na to 1 godzinę. Jeśli chcesz zarabiać w necie a zaczynasz od 0 musisz codziennie znaleźć tyle czasu, że przyniesz przed komputerem/laptopem, ale w tym czasie nie ma fb youtube, bo ch*ja zrobisz. To tyle z tej wypowiedzi jest proste podsumowanie robisz albo jedno albo wcale. Do następnego przepraszam za obsuwę, ale ten dziennik jest głównie podsumowaniem dla mnie, a jeśli pracuje i widzę efekty jego równie dobrze może nie być ![]() ![]() RE: Dziennik 2.0 - Krzysiek94 - 05-07-2016 18:51 Coś czuję że dziennik będzie świetny. Mam nadzieję że będzie miał jak największe zyski. Dałeś sporo do myślenia. Pozdrawiam RE: Dziennik 2.0 - paweuq - 08-07-2016 21:06 Panowie ile taki implant kosztuję, że sobie te zęby wybijacie? RE: Dziennik 2.0 - Admek69 - 08-07-2016 21:35 A może to jest sposób na zarobek, dobre ubezpieczenie i $$$ z odszkodowania? Trzeba się nad tym zastanowić ![]() Powodzenia @KenkyushaKamil |