Samo się nie zrobi. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Samo się nie zrobi. (/Temat-Samo-sie-nie-zrobi-134801) Strony: 1 2 |
RE: Samo się nie zrobi. - tubbsgg - 27-06-2016 16:05 Witam! Prze weekend nie za wiele się działo, w tym tygodniu wygospodaruje trochę więcej czasu na zarabianie internetowych szekli. POLONIEX STAN: 1.38btc
BITMARKET STAN: 1407zł i 22,8 LTC
RECYCLIX STAN: 123.38 €
BITMINISTER Zainwestowałem 0.03 btc
Wypłaciłem już 0.015 btc BTCJAM Coś tam powoli spływa, ale na razie nie reinwestuje, bo kurs BTC jest za wysoki.
FINANSOWO.PL Dalej czekam na akceptację adres zameldowania. Sad Jak długo Wy czekaliście?
EarnEvery30minutes Wpłaciłem 8$ i klikam reklamy.
STAN: 8 paczek, 472 punkty i $1.074$ goodlybit.com Wpłaciłem 0.003 BTC
Na koncie 0.0018 BTC FACEBOOK Założyłem 1 fake konto.
STAN: 17 fake kont o różnej historii. 1 FP testowy - 35 lajków. adsdivision.com STAN: 0.0690$
mxrevshare.com Trochę poklikane, dzisiaj zakupię pierwsze paczki.
STAN: 0.065$ plus500 Nie grałem w weekend.
textbookers.com Zaakceptowano mój tekst i już dzisiaj na @ widziałem pierwsze zlecenia. Sprawdzę tematykę i do pisania.
////////// Plan na dzisiaj? Wyklikać co do wyklikania. Załozyć konto na epn, zakupić paczki na mxrevshare, ogarnąć likeplus i dalej jazda z wiedzą o giełdzie. Do przodu! Tradycyjnie pozdrawiamSmile RE: Samo się nie zrobi. - tubbsgg - 29-06-2016 17:47 Witam!
Kolejny raport:
POLONIEX STAN: 1.40btc
BITMARKET STAN: 1407zł i 22,8 LTC
RECYCLIX STAN: 131.35 €
Wypłaciłem już 0.017 btc BTCJAM Coś tam powoli spływa, ale na razie nie reinwestuje, bo kurs BTC jest za wysoki.
FINANSOWO.PL Dalej czekam na akceptację adres zameldowania. Jak długo Wy czekaliście?
EarnEvery30minutes Kasę wypłaconą z bitminister i poloniex wpłaciłem i kupiłem w sumie 18 paczek + 2 na które zarobiłem w programie. Więcej nie wpłacam, na razie skupiam się na klikaniu i reinwestycji.
STAN: 20 paczek, 1112 punkty i $0.069$ goodlybit.com Albo chwilowe problemy, albo program zdechł. Stawiam na to drugie
Wpłaciłem 0.003 BTC Na koncie 0.0018 BTC FACEBOOK Założyłem 1 fake konto.
STAN: 18 fake kont o różnej historii. 1 FP testowy - 35 lajków. adsdivision.com klik, klik
STAN: 0.096$ mxrevshare.com klik, klik
STAN: 0.181$ plus500 Na razie się kształcę.
textbookers.com Napisałem pierwsze 2 precle Czekam na akceptację i czekam na kolejne zlecenia.
likeplus.pl 1083 punkty
fastlike.pl 1158 punkty
likemore.pl 57 punktów
sejfik.com 0.02 zł i 59 pkt
Założyłem też konto na streetcom, co by jakieś gratis pochytać i interkursy z myślą o spłodzeniu jakiegoś poradnika. I konto na adboni, treepay i leadmore. Ale to póki co zapobiegawczo, bo nie mam gdzie się tym promować, a moje spamowanie na grupach fb nie przynosi efektu. ////////// Zablokowali mi lajkowanie na 2 kontach bo trochę przesadziłem z fastlike, likemore i likeplus. Przypomni ktoś na którym z nich punkty znikają co miesiąc? Na dziś zaplanowałem kolejne fake konto, "naukę giełdy" i coś pośrednio związanego z netem. Myślę tez o poszukaniu jakiegoś mentora i skupieniu się na konkretach bo na klikaniu reklam i kupieniu kilku paczek to ja tego kraju nie zbuduję. Pozdrawiam! RE: Samo się nie zrobi. - kedob - 30-06-2016 06:21 ha ha, ja też na początku się rozdrabniałem. I ppa fajne, i bitcoiny lecą same w kranikach.' A revshare to w ogóle super i jeszcze coś skrobniemy na fejsa, postawimy jakiegoś bloga Aż tu nagle ktoś na forum napisze że ma świetny program no to wchodzimy i znów dzień zmarnowany. efekt? Oczywiście całe '0' hajsu S.P.O.K.O. 2-3 metody na początek ale dopracowane. Tak robię od kilku dni. głowa spokojniejsza, coś się układa i sam widzę że robię więcej. RE: Samo się nie zrobi. - tubbsgg - 14-07-2016 17:07 Witam!
Kolejny raport:
POLONIEX STAN: 1.39btc
Stan taki jak był, ale od ostatniego wpisu, pohandlowałem trochę crypto i wypłaciłem 0.1btc na blockchaina, więc do przodu BITMARKET STAN: 1535zł i 16,1 LTC
RECYCLIX STAN: 201.71 €
Wypłaciłem 0.018 btc Reszta reinwestycja BTCJAM Coś tam powoli spływa, ale na razie nie reinwestuje, bo kurs BTC jest za wysoki.
EarnEvery30minutes Wpłaciłem 18$
STAN: 23 paczki, 1402 punkty i $0.176$ goodlybit.com Wpłaciłem 0.003 BTC
SCAM? FACEBOOK STAN: 25 fake kont o różnej historii. 1 FP testowy - 35 lajków.
mxrevshare.com klik, klik
STAN: 0.951$ plus500 Na razie się kształcę.
textbookers.com Napisałem pierwsze 2 precleHuh Zaakceptowane.
likemore.pl 9674 punktów
Bitwallet.biz Wpłaciłem 20$
////////// Zrezygnowałem z niektórych serwisów które wymagały klikania, czytania, zabawy, która nie dawała efektów. Powoli coś mi się w głowie układa, chłonę wiedzę i na dniach będę skupiał się już na konkretach. Za dużo srok za ogon nie ma co łapać, tylko 2-3 najbardziej dorodne sztuki W kontakcie! Pozdrawiam! |