Zarobek na Social Media - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarobek na Social Media (/Temat-Zarobek-na-Social-Media-134700) Strony: 1 2 |
RE: Zarobek na Social Media - ElPolakoX - 22-06-2016 17:39 Nie mam postów ponieważ nie ma postępów.Do działania zabiorę się w ten weekend
Byłem, kim byłem. Jestem, kim jestem. Stane się, kim zechcę.
RE: Zarobek na Social Media - ElPolakoX - 23-06-2016 19:58 Co zrobiłem?Nic poza kupieniem kilku fp z czego jeden ma 12k łapek a drugi 8k za 35zł
RE: Zarobek na Social Media - ElPolakoX - 29-06-2016 20:45 Czasz leci a ja nadal nic nie zrobiłem i prawdopodobnie nic nie zrobię albo zrobię ale mało do końca wakacji jestem takim typem gimbusa który wakacje woli spędzać poza domem niż przed komputerem staram się robić min 3 konta fb tygodniowo
RE: Zarobek na Social Media - mantra - 21-11-2016 12:54 dobrym pomysłem na reklamę, też są prezentacje multimedialne na konferencjach albo szkoleniach oczywiście portale społecznościowe to konieczność, ale byłam ostatnio na konferencji która opierała się na nteraktywnej prezentacji jakieś firlmy, i już zawsze będę pamiętać jej nazwę Zarobek na Social Media - MaLiN - 21-11-2016 17:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |