Stwórz własnego bota z pomocą UBota! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Stwórz własnego bota z pomocą UBota! (/Temat-Stworz-wlasnego-bota-z-pomoca-UBota-134646) Strony: 1 2 |
RE: Stwórz własnego bota z pomocą UBota! - KenkyushaKamil - 23-06-2016 18:36 Powiedz mi proszę tylko czy ma on możliwość klikania w ten sam obrazek, ale nie w tym samym miejscu na pulpicie? RE: Stwórz własnego bota z pomocą UBota! - TheBot - 23-06-2016 19:27 (23-06-2016 18:36)KenkyushaKamil napisał(a): Powiedz mi proszę tylko czy ma on możliwość klikania w ten sam obrazek, ale nie w tym samym miejscu na pulpicie? Musisz po prostu zrobić screen obrazka i będzie wniego klikał , niezależnie gdzie się znajduje . Co do samego tematu , to nie jarajcie się tak , pomimo ze dojedziecie do #1 prawdopodobnie nie dostaniecie licencji , duzo o tym czytałem RE: Stwórz własnego bota z pomocą UBota! - Hyuek - 23-06-2016 23:01 Właśnie jestem na miejscu 1 od wczoraj, i czekam i czekam i czekam :X RE: Stwórz własnego bota z pomocą UBota! - TheBot - 24-06-2016 00:34 (23-06-2016 23:01)Hyuek napisał(a): Właśnie jestem na miejscu 1 od wczoraj, i czekam i czekam i czekam :X Pewnie za parę dni Twoja pozycja w rankingu urośnie Lepiej dać sobie spokój i zacząć uczyć się porządnego języka programowania Fakt , że uBot ma wiele możliwości , ale żeby w pełni wykorzystać jego ''moc" i tak trzeba kupić niezbędne do niego pluginy , a te tanie nie są no albo samemu je pisać , dlatego polecam chociaż 2h dziennie poświecić jakiemuś językowi i zanim się nie obejrzycie , sami stwierdzicie , że żaden jakiś tam ubot nie jest Wam potrzebny , wystarczy chcieć RE: Stwórz własnego bota z pomocą UBota! - Hyuek - 24-06-2016 20:20 A jednak |