Wakacyjne Cele - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wakacyjne Cele (/Temat-Wakacyjne-Cele-134576) Strony: 1 2 |
RE: Wakacyjne Cele - LordBeaK - 16-06-2016 18:04 Witam. Dzisiejszy dzień miałem strasznie pracowity, aczkolwiek znalazłem też chwilę na moje plany zaznaczone w pierwszym poście. Co zrobiłem: - Doczytałem ostatnią część trylogii o Forex. - Zacząłem czytać kolejną książkę pt: Komputerowa Analiza Rynków Terminowych - Ćwiczyłem na koncie demo Plus500 ( na 13 otwartch opcji aż 13 przyniosło zysk ). - Znalazłem bardzo fajną strategię do OB ( chciałem potestować ale uniemożliwiły mi to zbyt duże trendy a następnie brak czasu ) Co zrobię jutro: - Będę kontynuował czytanie nowej lektury. - W dalszym ciągu poćwiczę grę na Plus500 - Potestuję strategię OB ( oczywiście jeżeli rynek na to pozwoli ) - Poszukam jeszcze czegoś do czytania na weekend. Poniżej wrzucam moje pozycje z Plus500. Pozdrawiam serdecznie RE: Wakacyjne Cele - Gold97 - 16-06-2016 18:18 Z tego co pamiętam Lord byłeś mentorem przy opcjach binarnych i miałeś niezłą sumkę, czy to prawda? RE: Wakacyjne Cele - LordBeaK - 16-06-2016 18:31 Owszem ale zaznaczmy dwa ważne słowa: -Byłem -Miałem Ale co nieco się jeszcze znam tylko szukam od nowa czegoś dla siebie RE: Wakacyjne Cele - LordBeaK - 17-06-2016 19:03 START
Dzień I
- Doczytałem wszystkie lektury na temat Forex, które wymieniłem w poprzednim poście. - Podwoiłem wirtualne 50000zł na Plus500 - Otworzyłem konta na Plus500 i Markets.com oraz odebrałem darmowe bonusy. - Otworzyłem 16 pozycji na Opcjach Binarnych (Konto Realne) UWAGA! ZAROBKI Z CHERRY TRADE DZIELĘ Z KOLEGĄ 50/50. JEŚLI W PODSUMOWANIU NAPISAŁEM, ŻE ZAROBIŁEM 10$ TO TAK NAPRAWDĘ ZAROBIŁEM 20$ ALE ODLICZAM SWOJĄ POŁOWĘ!!! Zarobki: 12$ (Cherry Trade) - Kurs: 3,9412 - PLN= 47,29 zł Koperta z Pieniędzmi: 47,29/2000 zł Cel 2000zł zamierzam osiągnąć do końca lipca a kwotę tą przeznaczyć na dalsze inwestycje. Wakacyjne Cele - Hybrid1990 - 12-02-2017 19:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |