Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
scraper z filwebu do wordpressa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: scraper z filwebu do wordpressa (/Temat-scraper-z-filwebu-do-wordpressa-134283)

Strony: 1 2

RE: scraper z filwebu do wordpressa - trybulski - 08-06-2016 17:44

@[Adde] - skoro mam nie sprzedawać skryptu, który dla mnie zrobiłeś, to dlaczego mi o tym nie powiedziałeś Sad

2. jak mam ci zapłacić, skoro nie dałeś mi żadnych danych do zapłaty???

RE: scraper z filwebu do wordpressa - coffee - 08-06-2016 17:45

(08-06-2016 17:07)Gremquen napisał(a):  ehhh....No jak jest zainteresowana osoba i chce kupić twój skrypt, to czemu miałbyś jej filmiku nie nagrać by potwierdzić to co mówisz i ewentualnie rozjaśnić działanie?

Coś ukrywasz?

Mi na gg odpisał, że nie nagra, bo.... nie umie.

(08-06-2016 17:07)Adde napisał(a):  Halo halo, co tu się dzieje? Czy Ty właśnie sprzedajesz skrypt który zrobiłem dla Ciebie trzy dni temu? Nie przypominam sobie, żebyśmy się jakoś dogadywali co do jego odsprzedaży + do tej pory jeszcze mi nie zapłaciłeś. Radzę się porządnie zastanowić.

Jeśli ktoś jest zainteresowany owym scraperem zapraszam na PW (albo gg:300116), dogadamy się taniej. Mam działające demko które mogę pokazać, no i zapewniam pomoc przy instalacji, bo sam ten skrypt tworzyłem Smile

No przecież zapłaci. Spokojnie. Najpierw tylko ktoś musi od niego to kupić Big Grin

RE: scraper z filwebu do wordpressa - trybulski - 08-06-2016 17:49

@[coffee] co złego widzisz w refinansowaniu zakupu?

RE: scraper z filwebu do wordpressa - Adde - 08-06-2016 17:51

Cóż, myślałem, że o takich rzeczach nie trzeba mówić. Ale teraz mam nauczkę, do każdego zlecenia będę dodawał plik z licencją Tongue

Wejdź na gg, zapłać, usuń temat i wszystko będzie cacy.

RE: scraper z filwebu do wordpressa - Klin - 08-06-2016 17:52

Najpierw uzgodnij z programistą czy możesz robić odsprzedaż. Zapłać za wykonany skrypt

Dogadaj się z userem Adde

@[Adde] wyślij pw gdy otrzymasz wynagrodzenie

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.