Legalność SUB-SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Legalność SUB-SMS (/Temat-Legalnosc-SUB-SMS-134014) Strony: 1 2 |
RE: Legalność SUB-SMS - Karewer - 05-06-2016 08:41 Jest pierdyliard wątków na temat legalności/moralności subów. Nie ma większego sensu wywoływania kolejnej gównoburzy. RE: Legalność SUB-SMS - cezar78 - 10-06-2016 08:10 Ja tam od subów trzymam się z daleka, dla mnie to zwykłe naciąganie RE: Legalność SUB-SMS - tomek019 - 10-06-2016 09:38 Kwestia moralnosci i uczciwosci kazdego z nas. Wg mnie jest to nielegalne i nie powinno miec miejsca. Ale kazdy ma inna opinie. Sam kiedys podjalem nawet probe udana w subach ale nie chcialem tego robic i zajalem sie czym innym. tapnięte RE: Legalność SUB-SMS - selfie - 10-06-2016 10:19 (10-06-2016 09:38)tomek019 napisał(a): [...]Wg mnie jest to nielegalne i nie powinno miec miejsca.[...] Nie ma czegoś takiego jak 'nielegalne według mnie', albo coś jest legalne, albo nie. RE: Legalność SUB-SMS - mahuzz - 10-06-2016 10:45 Ostatnio rozmawiałem z Kiljanem na ten temat. Kiljan to administrator jednego z takich serwisów - FireSuba. Faktycznie, ludzie którzy o tym nie wiedzą powiedzą że to naciąganie. Ludzie wychodzą na duży minus przez wejście do subskrypcji. Jednak każda osoba, która do końca promocji jest w subskrypcji i na mail podeśle dane do wysyłki etc. bierze udział w loterii. Nie wiem ile jest w tym prawdy, w każdym razie serwisy mnóstwo zyskują a mało tracą. Suby są legalne, jednak z moralnością jest już inna sprawa. Każdy powinien do tego podejść indywidualnie. |