Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Minecraft - czy ktoś w to jeszcze gra? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Minecraft (/Forum-Minecraft-270)
+--- Wątek: Minecraft - czy ktoś w to jeszcze gra? (/Temat-Minecraft-czy-ktos-w-to-jeszcze-gra-133909)

Strony: 1 2

RE: Minecraft - czy ktoś w to jeszcze gra? - PanB_ss - 17-07-2018 02:38

(16-07-2018 21:31)Deiv napisał(a):  Witam,czy opłaca się jeszcze postawić byle jaki serwer w minecraft?

Myślę, że era serwerów zarobkowych w minecrafcie mnieła

Sam stawiam serwery, ale to tylko od czasu do czasu, żeby ze znajomymi pograć Big Grin

RE: Minecraft - czy ktoś w to jeszcze gra? - loryn222 - 17-07-2018 04:12

(17-07-2018 02:38)PanB_ss napisał(a):  
(16-07-2018 21:31)Deiv napisał(a):  Witam,czy opłaca się jeszcze postawić byle jaki serwer w minecraft?

Myślę, że era serwerów zarobkowych w minecrafcie mnieła

Sam stawiam serwery, ale to tylko od czasu do czasu, żeby ze znajomymi pograć Big Grin

Wcale nie minęła tylko są teraz czasy że większości osobom nie chce sie grać na serwerach typu hard i najwięcej graczy uzbierasz na serwerach typu survival plus gildie ale na modelu easy , czyli bardzo szybkie wbijanie lvl by szybko ulepszać itemy .

Witać to patrząc na serwery :

Megaxcore

Blazzesv

Trollcraft ( bylem , jestem i będę zawsze jedyną osobą ktora buduje spawny na skyblock plus sklepy i główny spawn od ponad 4 lat )

Jeśli będziesz oscylował w zrobienie serwera który będzie super łatwy to spokojnie będzie ze z czasem i kolejną edycją nawet i 300+ osób.

RE: Minecraft - czy ktoś w to jeszcze gra? - souuplay - 20-10-2018 14:58

Minecraft szybko nie upadnie, wiadomo hype się skończył, tak samo jak cs:go góruje fortnite póki co, ale jego też to czeka prędzej czy później.

RE: Minecraft - czy ktoś w to jeszcze gra? - Hoolig4n - 20-10-2018 19:26

(20-10-2018 14:58)souuplay napisał(a):  Minecraft szybko nie upadnie, wiadomo hype się skończył, tak samo jak cs:go góruje fortnite póki co, ale jego też to czeka prędzej czy później.

Fakt, te "growe trendy" przemijają dość szybko. Ja jednak w jakieś wolne weekendy gram z kumplem z nudów dla beki Big Grin

RE: Minecraft - czy ktoś w to jeszcze gra? - rusk01 - 29-04-2019 19:51

teraz juz malo osob