Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie (/Temat-Lekki-zarobek-paru-dolarow-miesiecznie-133861) Strony: 1 2 |
RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - GreenVolume - 29-05-2016 18:58 (29-05-2016 18:55)Tiger_GG napisał(a): To może MXRevShare jest tam co dzień 100 reklam do wyklikania (będą na pewno działać u Ciebie). Każda po 0.005 co daje $0.50 dziennie. Pisałem, że nie mam tyle czasu. To wymaga poświęcenia ponad godziny czasu na oglądanie reklam (okno musi być aktywne). Próbowałem tam działać ale obecne zabezpieczenia i przymus ślęczenia przy tym eliminuje MX. RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - Leos2011 - 29-05-2016 18:58 E tam większość osób co wypłaciła z clixsense to raczej zostaje i chwali serwis. Powinieneś to potraktować trochę jak zabawę na polowanie na ankiety ? . Ja z takim podejściem zawsze coś tam zaliczę z ankiet. No i najważniejsze: Płaci regularnie od 9 lat!!! No ale rozumiem Cię bo jednym serwis podejdzie a inni będą nim rozczarowani jeśli dlugo nie będą mieli ankiet. RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - GreenVolume - 29-05-2016 19:01 (29-05-2016 18:58)Leos2011 napisał(a): E tam większość osób co wypłaciła z clixsense to raczej zostaje i chwali serwis. Powinieneś to potraktować trochę jak zabawę na polowanie na ankiety ? . Ja z takim podejściem zawsze coś tam zaliczę z ankiet. No i najważniejsze: Płaci regularnie od 9 lat!!! No ale rozumiem Cię bo jednym serwis podejdzie a inni będą nim rozczarowani jeśli dlugo nie będą mieli ankiet. Moja cierpliwość trwała dla mnie długo, bo miesiąc. Po tym czasie po prostu się poddałem. Nieważne, jak bym się do tego nastawiał to efekt był naprawdę rozczarowujący. Fakt, widzę wyraźnie, że wiele osób z tego wypłaca ale mam wręcz uraz do tego. Wielka loteria. RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - iPlusOfficial - 29-05-2016 21:00 @[GreenVolume] Odezwij się na PW! Zarobek bez inwestycji RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - tomek019 - 29-05-2016 21:13 jak nie masz czasu to najlepiej mieć pieniądze i zainwestować wtedy potrzebne Ci tylko parę minut dziennie RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - GreenVolume - 29-05-2016 21:22 (29-05-2016 21:13)tomek019 napisał(a): jak nie masz czasu to najlepiej mieć pieniądze i zainwestować wtedy potrzebne Ci tylko parę minut dziennie Właśnie, najlepiej mieć. |