Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Skuteczność spamu na grupach facebook - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Skuteczność spamu na grupach facebook (/Temat-Skutecznosc-spamu-na-grupach-facebook-133826)

Strony: 1 2

RE: Skuteczność spamu na grupach facebook - fafalek77 - 25-01-2018 02:44

Wszyscy kombinują jak zarobić na fb jest to realne lecz trzeba być właścicielem jakiejś najlepiej grupy sprzedaży itp. lub bloga .Ja ciągle poszukuję administratorów do mojej grupy zarobek pół na pół . Strategię już opracowałem po części , choć liczę też na pomysły nowego admina .Jeżeli ktoś ma pojhęcia trochę w temacie to zapraszam pisać do mnie zgłoszenia .

Wszyscy kombinują jak zarobić na fb jest to realne lecz trzeba być właścicielem jakiejś najlepiej grupy sprzedaży itp. lub bloga .Ja ciągle poszukuję administratorów do mojej grupy zarobek pół na pół . Strategię już opracowałem po części , choć liczę też na pomysły nowego admina .Jeżeli ktoś ma pojhęcia trochę w temacie to zapraszam pisać do mnie zgłoszenia .

RE: Skuteczność spamu na grupach facebook - xDyZmAx - 14-03-2018 17:24

zalezy na jaki temat spam Wink