[Rozwiązane]Problem z hasłem !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Problem z hasłem !! (/Temat-Rozwiazane-Problem-z-haslem-1338) Strony: 1 2 |
RE: Problem z hasłem !! - mariusz230594 - 01-02-2010 21:53 Mi pomaga zmaina IP albo usówam historie przeglądania bo tez czasem mam problemy, nieraz nie chciał mi wejść przez 2 dni RE: Problem z hasłem !! - kiepski96 - 01-02-2010 22:04 Logowałem się nawet z innego kompa. RE: Problem z hasłem !! - magik1907 - 02-02-2010 14:25 (01-02-2010 21:53)mariusz230594 napisał(a): Mi pomaga zmaina IP albo usówam historie przeglądania bo tez czasem mam problemy, nieraz nie chciał mi wejść przez 2 dni Miałeś tak samo na Lockerz ?? "Usónąłem", jak to ująłeś, historię i ciasteczka i dalej to samo... Po 24 godzinach wyskakuje mi dalej ten sam błąd !!! (który podawałem wcześniej ze 2razy), czyli wniosek - ktoś musiał sie włamać na na maila, bo co innego ?? ZAJEBISCIE Macie jeszcze jakieś pomysły ?????? A dodam jeszcze że przy każdej próbie zalogowania pisze ze mam przepisac napis z obrazka co sie nie działo wcześniej przy logowaniu RE: Problem z hasłem !! - kiepski96 - 02-02-2010 14:38 JA mm to samo teżzamówiłem 25 i o RE: Problem z hasłem !! - Zythus - 02-02-2010 15:28 Artur1995Zdw, chyba nie można mieć :Rozdaję zaproszenia na Lockerz pod adresem http://www.lockerz-forum.cba.pl/Artur1995Zdw Czegoś takiego w sygnaturze? RE: Problem z hasłem !! - magik1907 - 02-02-2010 15:34 "Aby rozpocząć procedurę resetowania hasła, postępuj zgodnie z instrukcjami przesłanymi na Twój adres e-mail ******@gmail.com. Jeśli nie masz alternatywnego adresu e-mail lub nie masz już do niego dostępu, spróbuj zresetować hasło ponownie za 24 godziny. Po tym czasie będzie możliwe zresetowanie hasła przez udzielenie odpowiedzi na pytanie zabezpieczające podane podczas tworzenia konta." Moze wie ktos o co chodzi z tymi gwiazdkami i gdzie oni to wysyłają ? HAHAHA KIJ IM W OKO !! Chyba ktoś musiał znać jednak moje hasło, no ale jest już wszystko ok !!! Powiem Ci kiepski po kolei co musiałem zrobić... Musiałem napisać tam do tych z gmaila i poprosić o restartowanie hasła do mojego konta, w tym celu musiałem napisać wyczerpującego maila oraz wypełnić jakąś ankiete, po tym wysłali mi na drugie konto link do restartowania konta i moglem już wpisać nowe hasło, potem już z górki, przypominasz na maila hasło z Lockerz, dostajesz maila i wpisujesz nowe hasło RE: Problem z hasłem !! - kiepski96 - 02-02-2010 16:49 JA też już mam [Rozwiązane][Rozwiązane]Problem z hasłem !! - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |