Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Get Paid] Mentoring Skracania - od A do Z - ZARABIAJ z pomocą 59 poradników! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [Get Paid] Mentoring Skracania - od A do Z - ZARABIAJ z pomocą 59 poradników! (/Temat-Get-Paid-Mentoring-Skracania-od-A-do-Z-ZARABIAJ-z-pomoca-59-poradnikow-133767)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 14-06-2016 20:02

Promocja : "W zestawie taniej"

Kupując Kompleksowy Poradnik Skracania w zestawie z Kompleksowym Poradnikiem Sub/Premium SMS oszczędzasz aż 10 zł !

Cena zestawu to 88 zł zamiast 98 zł
.

BY KUPIĆ PORADNIKI W ZESTAWIE POSTĘPUJ WEDŁUG PUNKTÓW Z PIERWSZEGO POSTU - ZMIENIAJĄC TYTUŁ WIADOMOŚCI NA "Poradnik Zestaw" !

.

RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - Tikeyo - 17-06-2016 21:22

Polecam zakup poradnika.
Nawet nie myślałem o zarabianiu na skracaniu, a po przeczytaniu poradnika stwierdziłem że może to być dobry sposób na dorobienie Smile
Aktualnie robie dniówki około 0.06-0.07 $ zawsze coś, ale odrazu zastrzegam że zaplecze to 3 minutowa praca, dziennie spędzam przy tym do 5 minut.
Niby mało, ale to tylko test, spokojnie mogę zrobić 10x tyle jak będzie chwila czasu. 3-4 godzinki jednorazowej roboty i można mieć dużo więcej Smile
Najlepszy poradnik (aktualnie wczytuję się w ten o subach) jaki kupiłem. A kupiłem ich kilka Smile

RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 04-07-2016 12:25

@[VanBuren], masz wyłączony system prywatnych wiadomości. Odpowiedziałem Ci na e-mail.

RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 07-07-2016 18:51

Informuję, że z powodu ZLOTU ZARABIAM.COM nie odpowiem na nadesłane od teraz wiadomości, aż do poniedziałku. Nie biorę ze sobą komputera.

Pozdrawiam
mysc

RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 15-07-2016 21:54

Wszystkie osoby, które zakupiły poradnik mogą pobrać aktualizację dotyczącą systemu maskowania linków - dzięki niej zminimalizujecie straty wynikłe z zablokowania domeny na FB. Pojawiła się równiez nowa paczka z filmikami do publikacji na FP.

Zalecam sprawdzanie (chociażby raz na miesiąc) czy pojawiają się jakieś aktualizacje lub nowe pliki. Jeżeli kupiłeś poradnik, a mimo to nie masz dostępu do grupy - tzn. że nie postępowałeś według instrukcji Smile Oczywiście wystarczy do mnie napisać.

Dla osób zainteresowanych zakupem : Oferta jest oczywiście nadal aktualna, a poradnik na bieżąco (stosując się do Waszych uwag) aktualizowany !

Pozdrawiam
mysc

RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 31-07-2016 11:32

Uwaga ! Każdy uczestnik konkursu otrzymuje zniżkę w wysokości 5 zł na zakup poradnika. Zniżka jest ważna do 2.08.2016. Aby skorzystać z promocji, podajcie swój numerek z konkursu w wiadomości z "zamówieniem".

.

RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - 74raf - 02-08-2016 11:59

Podeślij mi aktualizację na pw jak możesz ,przez wakacje brak dostępu do laptopa mam dzięki z góry

RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 02-08-2016 12:15

Pewnie, wysłane Smile Najpewniej dzisiaj pojawi się jeszcze jeden, zupełnie inny sposób na postowanie Smile

RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - 74raf - 03-08-2016 10:47

Dzięki wielkie

RE: [100%] Kompleksowy Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy. - mysc - 06-08-2016 00:58

Gwarancja satysfakcji

[Obrazek: gwarancja.png]

Uwaga ! Z myślą o osobach, które są nowe lub boją się "zainwestować" z obawy przed "lipnym" poradnikiem, wprowadzam gwarancję satysfakcji. Co to w praktyce oznacza ? Ano to, że w razie gdyby ktoś uznał, że produkt jest "beznajdziejny" i nie spełnia jego oczekiwań - po prostu, bez gadania, oddam mu pieniądze. Jedyny wymóg, aby odzyskać środki, to napisanie z tym do mnie w ciagu 7 DNI od otrzymania poradnika. Oczywiście po skorzystaniu z gwarancji - taka osoba traci dostęp do grupy i wszystkich zawartych tam materiałów oraz przyszłych aktualizacji.
Opcję gwarancji wprowadzam eksperymentalnie, na próbę. Jeżeli będzie dochodzić do licznych nadużyć - niestety z niej zrezygnuję. Myślę, że to bardzo dobra oferta dla osób obawiających się nieudanego zakupu Smile Gwarancją satysfakcji objęty jest tylko poradnik dot. skracania nie kupowany w zestawie, ani w komplecie.

EDIT : Drugą nowością jest zmiana ceny zestawu na 78 zł (oszczędzasz 20 zł) !Smile