Potrzebny inwestor - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Potrzebny inwestor (/Temat-Potrzebny-inwestor-133702) Strony: 1 2 |
RE: Potrzebny inwestor - nemuritorul - 26-05-2016 21:41 (26-05-2016 19:58)patulsky1337 napisał(a):(26-05-2016 19:08)nemuritorul napisał(a): nie rozumiem co w screenach jest mało przekonującego. Się nadajesz na mielonkę ... co w tych postach jest mało przekonujące, może chcesz aby wszystko było podane na tacy? Wszystko według was to fotomontaż , trudno będę szukał gdzie indziej bo widzę że tutaj dzieci przesiadują którzy wolą inwestować w HYIP, licząc na wielkie zyski ,a po kilku miesiącach HYIP pada i dzieci są bez kasy RE: Potrzebny inwestor - thomasward - 26-05-2016 22:15 Życzę powodzenia w znalezieniu naiwniaka! RE: Potrzebny inwestor - selfie - 26-05-2016 22:21 (26-05-2016 21:41)nemuritorul napisał(a): [...]dzieci przesiadują którzy wolą inwestować w HYIP, licząc na wielkie zyski ,a po kilku miesiącach HYIP pada i dzieci są bez kasy Po pierwsze Hyip z definicji prędzej czy później musi upaść. Po drugie, gdyby tu siedziały dzieci, to właśnie zainwestowałyby w twoje "umiejętności". Zresztą gdyby rzeczywiście, to działało, to nie miałbyś problemu z uzbieraniem kwoty potrzebnej na płynne inwestowanie. Po trzecie wykazujesz strasznie emocjonalny stosunek do krytyki co już powinno zapalić niektórym czerwoną lampkę RE: Potrzebny inwestor - nemuritorul - 26-05-2016 22:31 (26-05-2016 22:21)selfie napisał(a):(26-05-2016 21:41)nemuritorul napisał(a): [...]dzieci przesiadują którzy wolą inwestować w HYIP, licząc na wielkie zyski ,a po kilku miesiącach HYIP pada i dzieci są bez kasy Gdybyś czytał uważnie post to również dowiedziałbyś się że zyski na bieżąco są wypłacane by opłacić mieszkanie,rachunki itp. dlatego to co uzbieram nie mogę zostawić na dalszą inwestycje , co za tym idzie nie mogę otwierać pozycji o większej wartości. Nie wyrażam emocji, tylko dla was wszyscy muszą być oszustami, jeśli wy nimi jesteście to ok, ale nie mierzcie wszystkich własną miarą! Skoro lepiej inwestować w HYIP, bo jak to napisałeś "musi upaść" haha to powodzenia , no i zgarnąć przy tym 0.2$ dziennie , świetny zarobek a żeby zarabiać grubszą kasę to trzeba wpłacić ogromne sumy. RE: Potrzebny inwestor - Laken - 26-05-2016 22:38 Ogólnie to napisz więcej coś o sobie: Od kiedy grasz? Czy tylko na parach walut? 25% gwarantowanego zysku to dużo, musiałbyś grać dużym % kapitału co jest niebezpieczne, ale na screenach widziałem ustawione stoplossy, więc po części kontrolujesz stratę. I dlaczego plus500? Są lepsi brokerzy . Ogólnie stwórz dziennik, pisz o swoich pozycjach, strategiach itp. wtedy będzie można zobaczyć jak grasz i czy można powierzyć Tobie pieniądze RE: Potrzebny inwestor - kubn2 - 26-05-2016 22:57 Na forex to skuteczność możesz mieć i 95% a i tak możesz wyczyścić konto przykład: pozycja +10 pipsów zysku pozycja +12 pipsów zysku pozycja +9 pipsów zysku pozycja +7 pipsów zysku pozycja +15 pipsów zysku pozycja -83 pipsów straty suma sumarów jesteś 30 pipsów na minusie ale przecież skuteczność w tym przykładzie to aż 83%! Ale by nie być taki zły mam na jednym rachunku 1500$ na pw wysyłasz mi wszystkie wskaźniki, opisujesz kiedy jest sygnał, jaki timeframe waluty, jakie godziny handlu itp. a ja przejrzę na danych historycznych jak to wypada i jeżeli ŻADEN wskaźnik nie będzie repaintował, a na danych historycznych wyda się to opłacalne to pohandluje z tymi wskaźnikami przez 5dni jeżeli rzeczywiście wyjdzie na plus to z chęcią wyślę Ci każdego dolara powyżej tej startowej puli 1500$. Deal? RE: Potrzebny inwestor - nemuritorul - 27-05-2016 01:09 W końcu są jakieś odpowiedzi które są warte uwagi , a nie z góry zakładanie że jestem oszustem. A więc tak, gram od ponad pół roku, coś koło 8miesięcy, zarejestrowałem konta u wielu brokerów, nie tylko plus500, rejestrowałem tam gdzie dają darmową kase na start, np. easy-forex, xm, x-trade i wiele innych, mam kontakty z wieloma osobami, analitykami oraz szkoleniowcami z takich portali jak comparic, fxmag, xm, Marcin Wenus, Marcin Nowogórski, Dr. Zbigniew Wieczorek i wielu innych, od nich uczyłem się po nocach strategii, RSI + Stochastic, RSI + MACD, RSI+wsparcia i opory, aktualnie korzystam ze strategii RSI + MACD + wsparcia i opory. Na screenach widoczne są też straty, bo nikt nie ma 100% skuteczności, ale to już jest psychologia inwestycji , otwieram pozycje proporcjonalne do mojego budżetu, a że mój budżet wynosi koło 200zł, to nie jestem w stanie otworzyć pozycji więcej wartej niż 40-60zł, więc zarabianie jest sporo wydłużone w czasie, no i tak jak wspomniałem to co zarobię , muszę wypłacić na bieżące wydatki. Dlatego też założyłem konto demo, by pokazać ile jestem w stanie zrobić na koncie demo z kapitałem początkowym 50 tyś. te 600zł które aktualnie jest zrobione to kwestia kilku godzin. Jeśli macie więcej pytań... zapraszam, chętnie odpowiem. A jeśli chodzi o skuteczność, nie liczyłem jej w zawartych pozycjach tylko w pipsach, poza tym jeśli ma się większy kapitał (5-10tyś.) zarabianie jest o wiele łatwiejsze, ponieważ jeśli coś pójdzie nie tak, to nie trzeba zamykać ze stratą np. -70-100zł tylko nadal można trzymać taką pozycje, bo posiada się duże zabezpieczenie. A niestety w moim przypadku z kapitałem 200zł , nie jestem w stanie pozwolić sobie na tego typu ryzyko, dlatego stąd te SL. Co do sygnałów na próbę.. nie ma najmniejszego problemu, tylko musimy pozostać w kontakcie cały czas, ponieważ przy mojej strategii nie mam z góry wyznaczonego TP, zamykam pozycję z ręki , kiedy moja strategia potwierdzi zmianę kierunku ceny. RE: Potrzebny inwestor - nemuritorul - 30-05-2016 00:48 Właśnie został wygenerowany sygnał kupna EUR/USD, otwieramy pozycje i zamykamy na koniec dnia, jeśli zamknięcie będzie miało nastąpić szybciej, też o tym poinformuję tutaj, a więc otwieramy i powodzenia! edit: godzina 14:00 , 30 pipsow na +, trzymamy jeszcze pozycje, bo nie było sygnału by miał zmienić się kierunek ceny. edit2: właśnie zamknąłem pozycję eur/usd z zyskiem +40pips RE: Potrzebny inwestor - nemuritorul - 31-05-2016 14:15 Dla wszystkich zainteresowanych kolejny sygnał wygenerowany, AUD/USD, AUD/JPY, AUD/NZD wszystkie trzy pozycje otwieramy na sell. edit1: kolejny sygnał , EUR/JPY sell. edit2: a to co aktualnie się dzieje na rynku i jaki wynik, aczkolwiek pozycji jeszcze nie zamykamy Potrzebny inwestor - MaLiN - 31-05-2016 16:15 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |