![]() |
[ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com (/Temat-ZAPISY-Drugi-ZLOT-uzytkownikow-Zarabiam-com-133661) |
RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Kaspirek - 26-05-2016 04:38 Jedzie ktoś z/przez warszawe? jak cos to zaintersowany 2 miejscami jestem ![]() RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - DDK - 26-05-2016 11:50 Wstępnie się deklaruję, prawdopodobnie @[MLN] też więc mielibyśmy jedno, w ostateczności dwa miejsca. Jakby ktoś chciał się zabrać po tej trasie to pisać na PW lub do wcześniej wspomnianego MLN. To będą sowite urodziny ![]() RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - zawi3j - 26-05-2016 22:20 OOO jakieś 30 km ode mnie ![]() ![]() ![]() RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - nitram - 27-05-2016 14:51 Mozesz mnie dopisać na 100%, 1 miejsce ale potwierdzę jeszcze bo może z żoną przyjadę. RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - matii1111 - 28-05-2016 21:02 Do kiedy trzeba się określić czy się jedzie ![]() ![]() RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - nitram - 28-05-2016 22:33 do 10 czerwca musimy określić ilość chętnych osób RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Gremquen - 28-05-2016 23:48 Mam nadzieję, że jeśli nie interesuje mnie nocleg, tylko drobna interakcja, a potem wracam do domu, to litr dobrej wódki wystarczy? ![]() Jeśli ktoś nie wie jak dojechać itp. - zapraszam na pw, pomogę, bo jestem z okolicy. W pobliżu jest też zalew Bolmin (Aquatica Park), który niestety w tym roku będzie zamknięty. Szkoda, bo mogłaby to być niezła atrakcja RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 29-05-2016 07:32 (28-05-2016 23:48)Gremquen napisał(a): Mam nadzieję, że jeśli nie interesuje mnie nocleg, tylko drobna interakcja, a potem wracam do domu, to litr dobrej wódki wystarczy? @[Gremquen] Mógłbyś dać poradnik strickte dla chętnych na przyjazd pociągiem, czyli gdzie wysiąść i gdzie te autobusy żeby dojechać pod ośrodek, ewentualnie kiedy one kursują ![]() Właściciel ośrodka informował że autobus spod PKP pod ośrodek podjezdza. Jeśli mieszkasz na miejscu to faktycznie nocleg może być Ci nie potrzebny, więc możesz po prostu wpaść do Nas. @Temat dostałem już wpłaty od pierwszych kilku osób. RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - nitram - 30-05-2016 21:24 Moja trasa jak coś https://goo.gl/maps/WmV7GDyz9TS2 W skrócie START woj, opolskie Olesno - Częstochowa- Koniecpol - Włoszczowa - Małogoszcz - Bocheniec Czas 2h20 minut 150 km Na chwilę obecną 4 wolne miejsca. RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - HURAGANEK - 31-05-2016 17:23 A beda dziwki i lasery? |