Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się (/Temat-Ja-tu-tylko-sprzatam-zarabiam-znaczy-sie-133552) |
RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - neolistic - 02-06-2016 11:07 Wpis nr. 4 MXRevShare ! Paczka nr. 3 Wypłata z ClixSence Już nie długo szykuje się następna, czekam też aż uda mi się wbić poziom na taski Już prawie 50 zrobione jeszcze drugie tyle i lvl 1 ! Na wypłatę AyuWage nadal czekam, coś ostatnio też nie mogę za bardzo klikać bo się stronki słabo ładują wywala i tak dalej. Ale słyszałem, że to chwilowe bo przenoszą serwer na jakiś o lepszej przepustowości. Pozdrawiam, dzięki że zaglądasz. Życzę samych $$$ ! RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - neolistic - 10-06-2016 09:44 Wpis nr.5 Kolejne paczka w MX Numer 4 Plan na ten miesiąc zakup 8 paczek Druga wypłata z Clixsence zaraz do zlecenia, Ayuwage jeszcze brakuje. Nic nowego w sumie, klikam, czekam, ale dzienną rutynę mam już ustaloną a podobno to jest ważne. Zaczynałem od zera teraz już coś widać. Byle wytrwać i będzie dobrze Pozdrawiam, dzięki że zaglądasz. Życzę samych $$$ ! RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - sebiq96 - 11-06-2016 13:27 Dobrze sobie radzisz jak na świeżaka Powodzenia RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - jaczaq - 17-06-2016 22:02 Mam pytanie, czy wchodząc w program MXRS potrzeba jakiegoś wkładu? Szukam czegoś, co mógłbym początkowo potestować bez żadnych zobowiązań Aha, i czy program obsługuje PayPal, czy trzeba założyć Payzę? RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - mahuzz - 17-06-2016 22:21 (17-06-2016 22:02)jaczaq napisał(a): Mam pytanie, czy wchodząc w program MXRS potrzeba jakiegoś wkładu? Szukam czegoś, co mógłbym początkowo potestować bez żadnych zobowiązań Aha, i czy program obsługuje PayPal, czy trzeba założyć Payzę? Nie trzeba, możesz z początku dostawać 0,50$ dziennie za klikanie reklam z tego co wiem. RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - neolistic - 18-06-2016 13:29 Wpis nr.6 MxRevShare Paczek na ten moment 6 ! Teraz już tylko z górki, następna za 4 dni (17-06-2016 22:02)jaczaq napisał(a): Mam pytanie, czy wchodząc w program MXRS potrzeba jakiegoś wkładu?Tak jak najbardziej ! Na MXRS możesz zarabiać do 0.5 $ za samo klikanie reklam i po 10 dniach kupić swoją pierwsza paczuszkę (17-06-2016 22:02)jaczaq napisał(a): Aha, i czy program obsługuje PayPal, czy trzeba założyć Payzę?No PayPal-u nie obsługują, także Payza najlepszą alternatywą, ale wykorzystuje ją wiele innych serwisów także mieć nie zaszkodzi Zleciłem drugą wypłatę na ClixSence Ale Chodzi mi tutaj o te oznaczenia które wykluczają mi te zadania ze statystyk ! Już zrobiłem grubo ponad 100 bo to tylko przykładowe a nadal mam lvl 0 Może ktoś zna jakieś rozwiązanie ? Pozdrawiam, dzięki że zaglądasz. Życzę samych $$$ ! RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - neolistic - 23-06-2016 12:33 Ohh jak ja lubię to widzieć Pewnie jak każdy. Adpack numer 7 zakupiony Udało się też zdobyć pierwszego poleconego pozdrawiam serdecznie Jest coraz lepiej, codziennie chwilę czasu poświęcam na szukanie nowych ciekawych pomysłów. Okazało się też, że jeden z moich dawnych znajomych z klasy jeszcze z technikum też działa w MX-ie Jest też "Randomizer" może się uda wylosować kogoś kto się zarejestruje, chociaż wiem, że takie osoby mogą być różne jedna się zarejestruje kliknie 10 razy i nigdy nie wróci :C Ale jestem dobrej myśli Pozdrawiam, dzięki że zaglądasz. Życzę samych $$$ ! RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - neolistic - 29-06-2016 17:50 Wpis nr. 7 MxRevShare 9 Paczek Za dwa dni wygasa już pierwsza którą wyklikałem Ale fajnie to idzie. Widać progres Nie miałem szczęścia jeszcze z Randomizerem i nie dostałem free poleconego ale zobaczymy ClixSence Czekam na wypłatę. Jeśli to czytasz i masz $$ na Payza zamienia się za PayPal Fajnie to wszystko zaczyna działać, już powoli napieram na przód byle się nie poddawać ! Masz jakieś pytania ? Może chcesz dołączyć ale jakoś tak nie wiesz jak to ugryźć ? Pisz śmiało na PW ! Pozdrawiam, dzięki że zaglądasz. Życzę samych $$$ ! RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - neolistic - 07-07-2016 08:59 Wpis nr. 8 MxRevShare ! 10 PACZEK ! Można by powiedzieć taki mały jubileusz ;D Staram się promować program 2 poleconych (jeśli to czytają serdecznie pozdrawiam ) ClixSence Doszła wypłata Także mam 20 $ na Paypal które chętnie wymienię za Payze Total ciągle rośnie, jakaś ankieta pare reklam dziennie zawsze coś do przodu Masz jakieś pytania ? Może chcesz dołączyć ale jakoś tak nie wiesz jak to ugryźć ? Pisz śmiało na PW ! Pozdrawiam, dzięki że zaglądasz. Życzę samych $$$ ! RE: Ja tu tylko sprzątam, zarabiam znaczy się - Admek69 - 07-07-2016 09:58 Cześć, życze powodzenia. Też zaczynalem bez własnego wkładu i mogę stwierdzić, że spokojnie można coś osiągnąć. Co do tasków w Clixsense to do lvl zalicza Ci tylko taski przy ktorych nie masz takiego czarnego -. Z tego screena co wrzuciles kilka postwo wyzej to żadnego taska Ci nie liczy do LVL. Ciężko trafić na taski bez tego minusa. Pozdrawiam i zapraszam do mojego dziennika |